03/06/2020 19:11:04

Χατζηδάκης προς ΣΥΡΙΖΑ: Με κατηγορούσατε για τον ΟΟΣΑ και τώρα τον καλείτε ως σωτήρα

Χατζηδάκης προς ΣΥΡΙΖΑ: Με κατηγορούσατε για τον ΟΟΣΑ και τώρα τον καλείτε ως σωτήρα - Media

 
«Εμένα με κατακεραυνώνατε για τη συνεργασία με τον ΟΟΣΑ και εσείς τώρα τον καλείτε ως σωτήρα», δήλωσε ο Κωστής Χατζηδάκης.
 
«Ευχαριστώ την κυβέρνηση για την ευχάριστη έκπληξη που μου επιφύλαξε προσωπικά. Μέχρι τώρα με κατακεραυνώνατε για την συνεργασία με τον ΟΟΣΑ και τώρα καλείτε τον ΟΟΣΑ περίπου ως σωτήρα», ανέφερε κατά τη συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων ο βουλευτής της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης.
 
«Ο πρωθυπουργός μίλησε για το στόχο του ισοσκελισμένου προϋπολογισμού και τις επενδύσεις, αλλά δεν εξήγησε ούτε πως θα επιτευχθεί ο στόχος του ισοσκελισμένου προϋπολογισμού ούτε πως θα γίνουν επενδύσεις», είπε ακόμη ο κ. Χατζηδάκης και ανέφερε πως είτε θα εκτροχιαστεί ο προϋπολογισμός της κυβέρνησης είτε θα εκτροχιαστούν οι προεκλογικές της υποσχέσεις.
 
Σε σχέση με τη διαπραγμάτευση και την κατάληξη της, είπε πως η ΝΔ θα στηρίξει μια στροφή της κυβέρνησης στο ρεαλισμό, γιατί «η εθνική απομόνωση δεν είναι πηγή εθνικής υπερηφάνειας αλλά ήττα» και γιατί «οι ρητορικές Τσάβες υπονομεύουν το μέλλον των επόμενων γενεών».
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.