search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:01
MENU CLOSE

Αντιπαράθεση Κωνσταντοπούλου – Θεοδωράκη (Video)

10.02.2015 21:36
Αντιπαράθεση Κωνσταντοπούλου - Θεοδωράκη (Video) - Media

Κόντρα ξέσπασε στη Βουλή ανάμεσα στην πρόεδρο Ζωή Kvνσταντοπούλου και τον Σταύρο Θεοδωράκη μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας Καμμένου ο οποίος επιτέθηκε στον πρόεδρο του Ποταμιού.

 
Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος θεοδωράκης ζήτησε το λόγο από την Πρόεδρο της Βουλής, Ζωή κωνσταντοπούλου προκειμένου να τοποθετηθεί για την προσωπική αναφορά που έκανε για εκείνον ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Ωστόσο η Ζωή Κωνσταντοπούλου πριν του δώσει το λόγο ρώτησε: "Προλαβατε να την ακούσετε; Γιατί δεν πρόλαβα ούτε να σας δω να μπαίνετε στην αίθουσα".
 
Τότε ο βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός φώναξε από τα έδρανα της Βουλής: "Και οι τοίχοι έχουν αυτιά" με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να απαντάει γελώντας: "Μάλλον αυτοπροσδιορίζεται ως ο τοίχος".
 
"Αν τελειώσατε τα ευφυολογήματα μπορώ να μιλήσω" είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης απευθυνόμενος στην Πρόεδρο της Βουλής ενώ πρόσθεσε: "Αν έχετε κάποιο άλλο ανέκδοτο να μας το πείτε αλλιώς να συνεχίσω".

Πηγή: enikos.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:01