search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 04:36
MENU CLOSE

Φλέρταρε τον εισαγγελέα η τρανσέξουαλ που σκότωσε με ένεση σιλικόνης μια στρίπερ! (Photos)

19.02.2015 19:33
Φλέρταρε τον εισαγγελέα η τρανσέξουαλ που σκότωσε με ένεση σιλικόνης μια στρίπερ! (Photos) - Media

«Εγώ είμαι ο Μιχαήλ Άγγελος των ενέσεων των γλουτών» είπε κατά την διάρκεια της δίκης της η τρανσέξουαλ Πατζ Βικτόρια Γουίντσλοου, γνωστή και ως η «Μαύρη Κυρία», η οποία κατηγορείται για την δολοφονία μιας 20χρονης στρίπερ.

«Εγώ είμαι ο Μιχαήλ Άγγελος των ενέσεων των γλουτών» είπε κατά την διάρκεια της δίκης της η τρανσέξουαλ Πατζ Βικτόρια Γουίντσλοου, γνωστή και ως η «Μαύρη Κυρία», η οποία κατηγορείται για την δολοφονία της 20χρονης στρίπερ Κλόντια Αντεροτίμι από το Λονδίνο με ένεση σιλικόνης στους γλουτούς.

Η Πατζ Βικτόρια Γουίντσλοου


 
Πληροφορίες από τη δικαστική έκθεση που αναφέρουν ότι η Γουίντσλοου φλέρταρε με τον δικηγόρο της, Ντέιβιντ Ραντενστάιν, και τον εισαγγελέα , Κάρλος Βέγκα, κατά την διάρκεια της προανάκρισης.

Ο Κάρλος Βέγκα


 
Μάλιστα, ακούστηκε να λέει στον Ραντενστάιν «Είμαι πολύ ευχαριστημένη μαζί σου κ. Ραντενστάιν. Μου έφτιαξες τη μέρα» κι εκείνος απάντησε: «Λοιπόν, αυτό είναι καλό».

Η στρίπερ – Κλόντια Αντεροτίμι

Η Γουίντσλοου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50