search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:28
MENU CLOSE

Αντιδράσεις στη συμφωνία από Λεουτσάκο και Μακρή (Video)

26.02.2015 09:56
Αντιδράσεις στη συμφωνία από Λεουτσάκο και Μακρή  (Video) - Media

Τουλάχιστον  30 βουλευτές καταψήφισαν τη συμφωνία στην χθεσινή συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ είπε ο Στάθης Λεουτσάκος. Αντιρρήσεις και από τη Ραχήλ Μακρή.

 
Τουλάχιστον 30 βουλευτές καταψήφισαν τη συμφωνία στην χθεσινή συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ είπε ο Στάθης Λεουτσάκος. Αντιρρήσεις και από τη Ραχήλ Μακρή.
 
 
Την διαφωνία του με τη λίστα Βαρουφάκη εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Λεουτσάκος, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά». Τόνισε πως ο ίδιος καταψήφισε και υποστήριξε πως μέτρησε τουλάχιστον άλλους 30 βουλευτές που έκαναν το ίδιο.
 
Εξάλλου, η βουλευτής Ραχήλ Μακρή είπε μεταξύ άλλων σε πρωινή εκπομπή του «Μega»: «Εγώ δεν ψήφισα χθες γιατί είχα αποχωρήσει αφού ήταν δωδεκάωρη η συνεδρίαση της ΚΟ». Και πρόσθεσε: «Αν ήμουν εκεί θα ψήφιζα "παρών" (…) Θεωρώ ότι δεν δόθηκε σε εμένα ο χρόνος για να μπορέσω να μελετήσω τη συμφωνία. Το κείμενο είχε δοθεί το πρωί αλλά εγώ ήθελα θεσμικά να το πάρω από τον ίδιο τον κ. Βαρουφάκη». Είπε ακόμη ότι έγινε μια πολιτισμένη συζήτηση μέσα στην ΚΟ και ότι οι βουλευτές εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους μήπως δεν μπορούν να εφαρμοστούν τα μέτρα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50