search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:01
MENU CLOSE

Τα βάσανα του Ψινάκη – Έπιασε φωτιά η αίθουσα του ΔΣ Μαραθώνα

28.02.2015 15:12
Τα βάσανα του Ψινάκη – Έπιασε φωτιά η αίθουσα του ΔΣ Μαραθώνα - Media

Σε νέες περιπέτειες βρέθηκε ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης, καθώς η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Μαραθώνα έπιασε φωτιά.

Σε νέες περιπέτειες βρέθηκε ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης, καθώς η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Μαραθώνα έπιασε φωτιά.
 
Συγκεκριμένα, όπως ο ίδιος ο Ηλίας Ψινάκης πληροφόρησε τους followers του στο Instagram: «Μας "άναψε" φωτιές ο Λέανδρος Ρακιτζής στον ΜΑΡΑΘΩΝΑ!!! Το πρωί (σ.σ. της Παρασκευής) βγήκε το πόρισμα και "συμπτωματικά" το βράδυ πήρε φωτιά η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου…!!! Με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Σπύρο Λιβαθινό και τον Διοικητή της Αστυνομίας Α. Αλεξοπουλο. Τι τραβάω….».
 
Σημειώνεται ότι η φωτιά έσβησε, ενώ Πυροσβεστική και Αστυνομία ξεκίνησαν έρευνες για την αιτία της πυρκαγιάς. Υπενθυμίζεται ότι ο Ηλίας Ψινάκης, που είχε καταγγείλει τον προκάτοχό του στη Δημαρχία για κατάχρηση χρημάτων.
 
 
 
Πηγή: iefimerida.gr 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:01