search
ΚΥΡΙΑΚΗ 21.06.2026 14:02
MENU CLOSE

O Παπανδρέου και η Σπιναλόγκα

30.05.2011 14:08
O Παπανδρέου και η Σπιναλόγκα - Media

Της Σίσσυς Παπαδάκη

«Είχε πάει πρόσφατα ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού στην Κρήτη, στην περιοχή Λασιθίου, όπου υπάρχει ένα νησάκι, το οποίο ήταν εγκαταλειμμένο.

Της Σίσσυς Παπαδάκη

«Είχε πάει πρόσφατα ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού στην Κρήτη, στην περιοχή Λασιθίου, όπου υπάρχει ένα νησάκι, το οποίο ήταν εγκαταλειμμένο.

Δεν υπήρχε κανένα τουριστικό ενδιαφέρον μέχρι πρότινος και, όμως, έχει γίνει πια επίκεντρο ενδιαφέροντος διεθνώς»: Τα λόγια αυτά διάλεξε ο Γιώργος Παπανδρέου για να μιλήσει, στο Ναύπλιο, περί τουριστικής ανάπτυξης. Τί μαθαίνει κανείς άμα γίνει πρωθυπουργός! Μέχρι και τη Σπιναλόγκα! Μπράβο στον Υπουργό που του την ανέφερε!  Μήπως όμως να του πει πως δεν είναι ένα εγκαταλελειμένο νησάκι, το οποίο κατάφερε να αξιοποιήσει η σημερινή κυβέρνηση, αλλά προστατευόμενος χώρος εδώ και χρόνια και πως βρίσκεται σε μια από τις πιο τουριστικές περιοχές της χώρας;

Ας του εξηγήσει πως είναι κοντά στην Ελούντα, την οποία σίγουρα ξέρει μέχρι και ο κ. Παπανδρέου. Και ας το κάνει γρήγορα, μήπως γλυτώσουμε να ακούσουμε πως χάρη στις τελευταίες προσπάθειες για την ενίσχυση του τουρισμού εντοπίστηκε έτερο αναξιοποίητο νησάκι ονόματι Δήλος που έχει αρχαία και βρίσκεται απέναντι από τη Μύκονο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 21.06.2026 14:01