search
ΣΑΒΒΑΤΟ 15.06.2024 18:57
MENU CLOSE

Δημήτρης Λάλος

16.03.2012 10:12
Δημήτρης Λάλος - Media

Από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του, ο Δημήτρης Λάλος κέρδισε το φετινό θεατρικό βραβείο «Δημήτρης Χορν», που απονεμήθηκε πριν από μερικές ημέρες στο θέατρο της οδού Αμερικής.

Από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του, ο Δημήτρης Λάλος κέρδισε το φετινό θεατρικό βραβείο «Δημήτρης Χορν», που απονεμήθηκε πριν από μερικές ημέρες στο θέατρο της οδού Αμερικής. Δίκαιη επιλογή, καθώς ο ανερχόμενος ηθοποιός είναι εξαιρετικός στον ρόλο του Χοσεφίνο στην παράσταση «Λα Τσούνγκα» που παίζεται με μεγάλη επιτυχία για τρίτη χρονιά στο θέατρο Επί Κολωνώ, σε σκηνοθεσία Ελένης Σκόττη. Μαζί με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη δημιουργούν ένα αχτύπητο δίδυμο. «Είναι δύσκολοι καιροί αυτοί που ζούμε και είναι άγριο πράγμα ο ανταγωνισμός – όσο ωραίος είναι ο συναγωνισμός. Ευχαριστώ την επιτροπή και τον Σταμάτη Φασουλή, γιατί εκείνος είναι που φταίει για όλα…», δήλωσε ο 12ος νικητής του βραβείου, στέλνοντας ένα φιλί προς τα πάνω, προς τον Δημήτρη Χορν. Πάντως η οικονομική κρίση δεν φαίνεται να επηρεάζει το συγκεκριμένο βραβείο, το οποίο συνοδεύεται από το ποσό των 3.000 ευρώ, σε αντίθεση με τις θεατρικές επιχορηγήσεις που ανακοινώθηκαν, αλλά θα πάρει μερικά χρόνια… μέχρι να εκταμιευτούν. Ο Σταμάτης Φασουλής διαβεβαίωσε ότι υπάρχει χρηματικό απόθεμα για τουλάχιστον δέκα – δεκαπέντε χρόνια. Με τόσα λεφτά και 90% ανεργία στο θέατρο, του χρόνου προβλέπεται σφαγή!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 15.06.2024 18:53