search
ΠΕΜΠΤΗ 01.01.2026 11:45
MENU CLOSE

Αναστολή διαπραγμάτευσης για την Coca-Cola 3E

22.04.2013 07:10
Αναστολή διαπραγμάτευσης για την Coca-Cola 3E - Media

Το Χρηματιστήριο Αθηνών σε συνέχεια της ανακοίνωσης της εταιρίας Coca Cola Ε.Ε.Ε. Α.Ε. αναφορικά με τα αποτελέσματα της Δημόσιας Πρότασης της CC HBC AG για την απόκτηση των μετοχών της, ανακοινώνει ότι, από σήμερα Δευτέρα 22/4/2013 αναστέλλεται προσωρινά η διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρίας.

Το Χρηματιστήριο Αθηνών σε συνέχεια της ανακοίνωσης της εταιρίας Coca Cola Ε.Ε.Ε. Α.Ε. αναφορικά με τα αποτελέσματα της Δημόσιας Πρότασης της CC HBC AG για την απόκτηση των μετοχών της, ανακοινώνει ότι, από σήμερα Δευτέρα 22/4/2013 αναστέλλεται προσωρινά η διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρίας Coca Cola Ε.Ε.Ε. Α.Ε. καθώς και των παραγώγων προϊόντων με υποκείμενο τίτλο την εν λόγω μετοχή, προκειμένου για την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς και των προϊόντων (δείκτες, ΕTFs) και μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία μεταβίβασης και πίστωσης των νέων μετοχών στις μερίδες των δικαιούχων.

Κατά την ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών (σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει ανακοινωθεί από την εταιρεία, 29/04/2013) η Coca-Cola HBC AG θα αντικαταστήσει την Coca Cola Ε.Ε.Ε. Α.Ε. στους δείκτες. Οι μετοχές της εταιρίας Coca Cola Ε.Ε.Ε. Α.Ε. θα μεταφερθούν στην Κατηγορία "Χαμηλής Διασποράς" σύμφωνα με τον Κανονισμό του Χ.Α. Επίσης, τα παράγωγα προϊόντα με υποκείμενο τίτλο τη μετοχή της εταιρίας Coca Cola Ε.Ε.Ε. Α.Ε. θα διαγραφούν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 01.01.2026 11:43