search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 06:34
MENU CLOSE

Πυροβολισμοί εναντίον αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ

09.12.2013 10:19
Πυροβολισμοί εναντίον αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ - Media

Εντοπίστηκε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι άγνωστοι που άνοιξαν νωρίτερα σήμερα πυρ κατά αστυνομικών στην περιοχή του Φαλήρου. Σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία αποδίδει το περιστατικό σε "σεσημασμένους" τσιγγάνους.

Εντοπίστηκε το μεσημέρι από τις αστυνομικές αρχές το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι άγνωστοι που άνοιξαν νωρίτερα σήμερα πυρ κατά αστυνομικών στην περιοχή του Φαλήρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες το όχημα βρέθηκε πίσω από το Metropolitan, ενώ στο εσωτερικό του εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος, γεγονός που επιβεβαιώνει τις αρχικές εκτιμήσεις των αρχών ότι ο ένας εκ των επιβαινόντων τραυματίστηκε κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως η Αστυνομία αποδίδει το περιστατικό σε "σεσημασμένους" τσιγγάνους.

Το περιστατικό: 
 
Γύρω στις 12 σημειώθηκε διάρρηξη σε μονοκατοικία στον Πειραιά. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ επιχείρησαν να ελέγξουν ένα μπλε Passat το οποίο θεωρήθηκε ύποπτο για τη ληστεία.
 
Όταν αποβιβάστηκαν οι αστυνομικοί  ο οδηγός του αυτοκινήτου έκανε όπισθεν και εμβόλισε τις σταθμευμένες μηχανές. Παράλληλα δεύτερο άτομο από το πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου πυροβόλησε εναντίον των αστυνομικών.
 
Ακολούθησε καταδίωξη στον Πειραιά. Τα ίχνη των δραστών χάθηκαν κοντά στο στάδιο Καραϊσκάκη. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 02:16