Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ένας άνδρας που θεωρείται ύποπτος για το φόνο τεσσάρων ανθρώπων στο εβραϊκό μουσείο των Βρυξελλών συνελήφθη στη Μασσαλία, ενώ πάνω του έφερε ένα Καλάσνικοφ και ένα περίστροφο του ίδιου τύπου με τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν στη βελγική πρωτεύουσα, ανακοίνωσαν σήμερα δικαστικές πηγές.
Ένας άνδρας που θεωρείται ύποπτος για το φόνο τεσσάρων ανθρώπων στο εβραϊκό μουσείο των Βρυξελλών στις 24 Μαΐου συνελήφθη την Παρασκευή στη Μασσαλία, ενώ πάνω του έφερε ένα Καλάσνικοφ και ένα περίστροφο του ίδιου τύπου με τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν στη βελγική πρωτεύουσα, ανακοίνωσαν σήμερα πηγές προσκείμενες στην έρευνα και δικαστική πηγή.
Οι αρχές έχουν υποψίες ότι ο συλληφθείς, ο 29χρονος από το Ρουμπέ της βόρειας Γαλλίας Μέχντι Νεμούς, σύμφωνα με πηγή προσκείμενη στην έρευνα, είχε ταξιδέψει στη Συρία το 2013 για να πολεμήσει στο πλευρό τζιχαντιστών.
Ο ύποπτος προφυλακίστηκε κυρίως για τη δολοφονία και απόπειρα δολοφονίας σε σχέση με τρομοκρατική επιχείρηση, δήλωσε δικαστική πηγή.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.