Να απολύουν βουλευτές της περιφέρειάς τους θα μπορούν πλέον οι πολίτες της Αγγλίας, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η Βασίλισσα Ελισάβετ στην καθιερωμένη ομιλία της στη Βουλή.
Για να γίνει όμως η απόλυση θα πρέπει να έχει προηγηθεί καταδικαστική απόφαση φυλάκισης κάτω του 1 έτους ή απόφαση της ίδιας της Βουλής που να εμπλέκει τον βουλευτή σε σοβαρές ατασθαλίες και στη συνέχεια οι ψηφοφόροι της εκλογικής περιφέρειας θα πρέπει να συγκεντρώσουν υπογραφές από το 10% των ψηφοφόρων, ώστε να γίνει η επαναληπτική εκλογή.
Κατά τα άλλα, η Βασίλισσα αναφέρθηκε και σε μια σειρά άλλων νομοσχεδίων τα οποία όμως έχουν ανακοινωθεί ήδη από τον υπουργό Οικονομικών, όπως αυτό για την επιπλέον χρέωση κατά 5 πέννες όσων χρησιμοποιούν πλαστικές σακούλες για τα ψώνια τους από τα μεγάλα σούπερ μάρκετ.