search
ΣΑΒΒΑΤΟ 21.03.2026 23:58
MENU CLOSE

300.000 ευρώ η εγγύηση για τον Θ. Λιακουνάκο

16.06.2014 11:22
300.000 ευρώ η εγγύηση για τον Θ. Λιακουνάκο - Media

Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και εγγύηση 300.000 ευρώ, αφέθηκε μετά την απολογία του για την υπόθεση των εξοπλιστικών ο Θωμάς Λιακουνάκος.

 
Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και εγγύηση 300.000 ευρώ, αφέθηκε μετά την απολογία του για την υπόθεση των εξοπλιστικών ο Θωμάς Λιακουνάκος.
 
Ο επιχειρηματίας αντιμετωπίζει κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος και είναι ένας από τους 19 κατηγορουμένους για την υπόθεση του εξοπλιστικού προγράμματος με όνομα «ηλεκτρονικός πόλεμος».
 
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο η συγκεκριμένη υπόθεση, προκάλεσε ζημία στο Ελληνικό Δημόσιο, που ξεπερνά τα 40 εκατ. ευρώ.
 
Στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας η οποία ξεκίνησε το 2012 , διαπιστώθηκε ότι για το συγκεκριμένο πρόγραμμα δόθηκε προκαταβολή στην εταιρεία SONAK του Θωμά Λιακουνάκου χωρίς ωστόσο η Ελλάδα να παραλάβει τα συστήματα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 21.03.2026 23:57