ΤΕΤΑΡΤΗ 24.12.2025 23:16
MENU CLOSE

«Επίδειξη» φρίκης από 21χρονη με μπούργκα

15.09.2014 13:35

Προκαλεί φρίκη η φωτογραφία που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια νεαρή που σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνει η ίδια, είναι 21 ετών, Βρετανίδα και φοιτήτρια της ιατρικής. Φωτογραφήθηκε κρατώντας στο δεξί της χέρι ένα κομμένο κεφάλι! Πίσω της στέκονται δύο μικρά παιδιά. Δεν φαίνεται το πρόσωπό της, διότι φοράει μπούργκα.

Η φοιτήτρια τοποθέτησε την μακάβρια φωτογραφία ως προφίλ της στο διαδίκτυο και δίπλα έγραψε ότι κάνει τη δουλειά των ονείρων της ως «γιατρός στο πλευρό των τρομοκρατών»! Δεν παρέλειψε δίπλα στο μήνυμά της να βάλει χαμογελαστά ανθρωπάκια και καρδούλες.
 
Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Sunday Telegraph», η 21χρονη έχει τώρα αποσύρει την επίμαχη φωτογραφία από τον λογαριασμό της, αλλά και στο παρελθόν ή ίδια είχε αναρτήσει φωτογραφίες ακρωτηριασμένων στρατιωτών και εικόνες από την τρομοκρατική επίθεση στους «Δίδυμους Πύργους».

Οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες παρακολουθούν τους λογαριασμούς τουλάχιστον εξήντα γυναικών στο διαδίκτυο για τις οποίες πιστεύεται ότι βρίσκονται στο πλευρό των τζιχαντιστών στη Ράκα, για να μπορέσουν να εντοπίσουν τις δραστηριότητές τους.

Η κυβέρνηση Κάμερον έχει δηλώσει στο παρελθόν, ότι όσοι Βρετανοί έχουν πάρει μέρος σε αποκεφαλισμούς και σφαγές, θα διώκονται για εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα τρομοκρατίας, αν επιστρέψουν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.12.2025 23:16
Exit mobile version