ΔΕΥΤΕΡΑ 06.10.2025 21:13
MENU CLOSE

ΗΠΑ: Υπέκυψε η 14χρονη που είχε τραυματιστεί από τα πυρά συμμαθητή της

27.10.2014 07:21

Μία 14χρονη μαθήτρια, η οποία πριν από λίγες μέρες τραυματίστηκε σοβαρά από τα πυρά ενός συμμαθητή της, μέσα στην καφετέρια του λυκείου Μέρισβιλ-Πίλτσακ στο βόρειο Σιάτλ, υπέκυψε στα τραύματά της. 

Η 14χρονη Τζία Σοριάνο πέθανε σε νοσοκομείο του Έβερετ στην πολιτεία της Ουάσινγκτον, μετέδωσε το δίκτυο NBC επικαλούμενο εκπρόσωπο του νοσοκομείου. Οι νεκροί από την επίθεση του ενόπλου δράστη ανέρχονται πλέον σε δύο.
 
Ο 14χρονος δράστης Τζέιλεν Φράιμπεργκ εισέβαλε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους στην καφετέρεια του σχολείου του κι άνοιξε πυρ σκοτώνοντας την 14χρονη συμμαθήτριά του Ζόι Γκαλάσο και τραυματίζοντας στο κεφάλι τέσσερις μαθητές, μεταξύ των οποίων δύο εξάδελφοί του, και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.10.2025 21:11
Exit mobile version