search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.10.2025 10:47
MENU CLOSE

Τουρκία: Έθαψαν ζωντανό 16χρονο για λόγους τιμής

17.11.2014 15:28
Τουρκία: Έθαψαν ζωντανό 16χρονο για λόγους τιμής - Media

Μια απίστευτα φρικιαστική ιστορία αποκαλύφθηκε στην Τουρκία. Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Dogan. Η οικογένεια μιας έφηβης, απήγαγε βασάνισε και έθαψε έναν ζωντανό 16χρονο, ο οποίος είχε σχέση με την κοπέλα, αλλά αρνήθηκε να την παντρευτεί.

Μια απίστευτα φρικιαστική ιστορία αποκαλύφθηκε στην Τουρκία. Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Dogan. Η οικογένεια μιας έφηβης, απήγαγε βασάνισε και έθαψε έναν ζωντανό 16χρονο, ο οποίος είχε σχέση με την κοπέλα, αλλά αρνήθηκε να την παντρευτεί.
 
Ο πατέρας του κοριτσιού δήλωσε ότι η δολοφονία του 16χρονου στο Ντενιζλί ήταν έγκλημα τιμής. Η οικογένειά της κατηγορεί τους εφήβους ότι είχαν συνευρεθεί σεξουαλικά και υποστήριξε ότι το αγόρι αρνήθηκε να παντρευτεί το κορίτσι.
 
Το αγόρι εξαφανίστηκε την περασμένη εβδομάδα και το πτώμα του βρέθηκε σε δάσος την Κυριακή. Οπως διαπιστώθηκε, τον είχαν μαχαιρώσει 65 φορές, πριν τον θάψουν ζωντανό, προκαλώντας του ασφυξία καθώς οι πνεύμονές του γέμισαν με χώμα, όπως αποκάλυψε η προκαταρκτική έρευνα της αστυνομίας.
 
Το έγκλημα «αυτό έγινε για λόγους τιμής. Το έχω μετανιώσει. Δεν θα έπρεπε να φθάσω στο σημείο να κάνω κάτι τέτοιο» είπε ο πατέρας της κοπέλας. Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι ο 16χρονος ήταν ζωντανός και μιλούσε μέχρι τη στιγμή που τον έθαψαν. Ο πατέρας του κοριτσιού και ο αδελφός της έχουν συλληφθεί.
 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.10.2025 10:47