Στην αρένα των Βρυξελλών η Ελληνική αποστολή - Ποιοι συνοδεύουν Τσίπρα, Δραγασάκη, Βαρουφάκη
11.02.2015
13:34
Με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος μετέβη στις Βρυξέλλες η κυβερνητική αποστολή που εκτός από τον πρωθυπουργό και κορυφαίους υπουργούς αποτελείται και από οικονομολόγους διεθνούς φήμης αλλά και γνωστά στελέχη.
Στην κυβερνητική αποστολή συμμετέχουν, επίσης, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χουντής, ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στις Βρυξέλλες θα μεταβεί, πιθανότατα αύριο, και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών (αρμόδιος για τις διεθνείς οικονομικές σχέσεις) Ευκλείδης Τσακαλώτος.
Αν και η Σύνοδος Κορυφής των Ευρωπαίων ηγετών είναι αύριο, Πέμπτη, ο πρωθυπουργός μεταβαίνει μια ημέρα νωρίτερα στις Βρυξέλλες, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τα τεκταινόμενα στο έκτακτο Eurogroup.
Σε κάθε περίπτωση, οι προσδοκίες για επίτευξη συμφωνίας στην σημερινή συνεδρίαση του Eurogroup είναι χαμηλές, όπως επιβεβαιώνουν όλες οι πλευρές.