search
ΠΕΜΠΤΗ 16.10.2025 07:28
MENU CLOSE

Η στιγμή που ο πατέρας αγκαλιάζει το παιδί του που νόμιζε πνιγμένο

23.04.2015 17:46
Η στιγμή που ο πατέρας αγκαλιάζει το παιδί του που νόμιζε πνιγμένο - Media

Είναι η στιγμή που ο πατέρας που νόμιζε ότι το παιδί του είχε πνιγεί στη θάλασσα του Αιγαίου το παίρνει στα χέρια του γερό και δυνατό. Τα δάκρυα χαράς ξεχειλίζουν.

 

Είναι η στιγμή που ο πατέρας που νόμιζε ότι το παιδί του είχε πνιγεί στη θάλασσα του Αιγαίου το παίρνει στα χέρια του γερό και δυνατό.

Όπως δημοσιεύει το Lesvosnews.gr για αρκετή ώρα οι πρόσφυγες θεωρούσαν το παιδί πνιγμένο. Είναι η ώρα που οι άνδρες του Λιμενικού παραδίδουν το παιδί στην αγκαλιά των γονιών του  ….και τα δάκρυα χαράς ξεχειλίζουν.

Οι δυνάμεις του Λιμενικού στη διάρκεια περιπολίας τους με διαφορά λίγων ωρών, εντόπισαν δύο λέμβους στις οποίες επέβαιναν 42 και 45 μετανάστες αντίστοιχα. Οι λιμενικοί παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες κατάφεραν να τους περισυλλέξουν και να τους μεταφέρουν στο λιμάνι της Μυτιλήνης. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.10.2025 07:27