ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 13:29
MENU CLOSE

Παράτησε τον αρραβωνιαστικό της για τις κούκλες της! (Photos)

27.04.2015 15:28

Τον αρραβωνιαστικό της χώρισε η 30χρονη τραγουδίστρια Έιπριλ Μπράκερ, όταν εκείνος της έδωσε το τελεσίγραφο: «Εμένα ή τις μαριονέτες».

Τον αρραβωνιαστικό της χώρισε η 30χρονη τραγουδίστρια Έιπριλ Μπράκερ, όταν εκείνος της έδωσε το τελεσίγραφο: «Εμένα ή τις μαριονέτες».

Η 30χρονη, η οποία αποκαλεί τις 16 μαριονέτες της «παιδιά» της, ισχυρίζεται ότι έχει ξοδέψει 186.000 ευρώ για τις κούκλες τα τελευταία δέκα χρόνια.

«Είναι σαν τα παιδιά μου» εξηγεί η Μπράκερ και προσθέτει «Ναι, είναι ακριβές, αλλά αν χρειάζονται πράγματα, χρειάζονται πράγματα! Θα μείνω χωρίς ρούχα γι’ αυτές. Είμαι ένας γονιός».

Σύμφωνα με την ίδια, ο πρώην σύντροφός της χαρακτήριζε τις κούκλες «παράξενες».

«Δεν μου επιτρεπόταν να βγαίνω ραντεβού μεγαλώνοντας. Οι γονείς μου ήταν αυστηροί και όταν τον γνώρισα, τον ερωτεύτηκα. Έγινε το αγόρι μου» εξομολογείται η Μπράκερ, συμπληρώνοντας ότι ο πρώην αρραβωνιαστικός της έκανε πρόταση γάμου στο τρίτο ραντεβού.

«Ξεκίνησε να ζηλεύει τις μαριονέτες μου μετά από τέσσερις μήνες» επεσήμανε η τραγουδίστρια, καταλήγοντας στο ότι της έθεσε το εξής δίλημμα: Εκείνον ή τις μαριονέτες. Εκείνη επέλεξε τις μαριονέτες, καθώς όπως αναφέρει «Δεν την έχουν ποτέ απογοητεύσει όπως οι άνδρες».

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 13:28
Exit mobile version