search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 04:01
MENU CLOSE

Αργεντινή: Χώρισε ο Χαβιέρ Μιλέι – Η ανακοίνωση στο Twitter

15.04.2024 15:47
milley-new

Χώρισε με τη σύντροφό του Φατίμα Φλόρες, ο πρόεδρος της Αργεντινής, Χαβιέρ Μιλέι, κάνοντας την ανακοίνωση ο ίδιος μέσω του Twitter.

Όπως έγραψε ο πρόεδρος της Αργεντινής σε ανάρτησή του στo Twitter «αποφασίσαμε να τερματίσουμε τη σχέση μας με την Φατίμα και να διατηρήσουμε φιλική σχέση, δεδομένου του πώς νιώθουμε, πόσο αγαπάμε, σεβόμαστε και θαυμάζουμε ο ένας τον άλλον».

Πρόσθεσε επίσης ότι η Φλόρες είχε λάβει πολλές προτάσεις για δουλειά στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη και ότι, δεδομένων των προεδρικών του καθηκόντων, δεν μπορούσαν να ζουν χωριστά και να έχουν μία κανονική σχέση.

Η Φατίμα Φλόρες είναι διάσημη κωμικός με έφεση στις μιμήσεις και παρουσιάστρια τηλεπαιχνιδιών. Με τον Μιλέι γνωρίστηκε τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν ήταν ακόμη παντρεμένη με τον επί 22 χρόνια σύζυγό της. Οι δύο τους άρχισαν να βγαίνουν τον φετινό Ιούλιο.

Η Φατίμα δεν παρέλειψε να δείξει τη στήριξη στο «λιοντάρι» της – όπως αυτοαποκαλείται ο Μιλέι – καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου στην Αργεντινή.

Διαβάστε επίσης:

Γερμανία: «Επιδημία» παραιτήσεων από δημάρχους – Καθημερινό φαινόμενο οι απειλές από ακροδεξιούς

Νέα επίθεση με μαχαίρι στο Σίδνεϊ – Άνδρας επιτέθηκε σε ιερέα μέσα σε εκκλησία (video)

Το Ιράν επιμένει ότι προειδοποίησε πριν επιτεθεί στο Ισραήλ – Αμερικανοί αξιωματούχοι το διαψεύδουν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50