search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 13:30
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: Ο χωρισμός – έκπληξη και η αμηχανία στην Κεντρική Επιτροπή (Photo)  

16.04.2024 04:38
pasok_1303_1920-1080_new

Η πολιτική καθημερινότητα, οι αγωνίες, οι ιδεολογίες αλλά και ο αγώνας για μεγαλύτερη προσφορά ενώνει τους ανθρώπους. Αυτό είναι λίγο, πολύ γνωστό. 

Γι’ αυτό και οι άνθρωποι κατεβαίνουν στην πολιτική. Για να μοιραστούν τις αγωνίες τους με τους πολίτες και με τους ψηφοφόρους. Αυτό συνέβη και στην περίπτωση δύο στελεχών του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι όμως μέσα από την καθημερινή πολιτική τριβή κατέληξαν να γίνουν ζευγάρι. 

Ο λόγος για την πρώτη επιλαχούσα βουλευτή στην Ανατολική Αττική Βάσια Αναστασίου και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Κωνσταντίνο Κατσανέβα (εγγονός του Ανδρέα Παπανδρέου). 

Οι δυο τους ανήκουν στην νέα γενιά των στελεχών του Κινήματος και υπήρξαν ζευγάρι για μεγάλο διάστημα. Ο χωρισμός τους ήταν έκπληξη καθώς όσοι τους γνώριζαν μιλούσαν για ένα αγαπημένο ζευγάρι. 

«Χωρίσαµε µε τον Κωνσταντίνο Κατσανέβα. ∆εν είµαστε πλέον µαζί. Βέβαια, θα βλεπόµαστε… στις συνεδριάσεις της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, καθώς είµαστε µέλη και οι δύο», είπε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Βάσια Αναστασίου (Secret – Παραπολιτικά). 

Στελέχη του ΠΑΣΟΚ, τα οποία γνωρίζουν και τους δύο ανέφεραν στη στήλη ότι η αμηχανία από την τελευταία συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής δεν κρυβόταν. 

Αυτά έχει πολιτική. Νίκες, πανηγυρισμούς, ήττες αλλά και… χωρισμούς. 

Διαβάστε επίσης:

Ευρωεκλογές 2024: Το «ευχαριστώ» Μπελέρη σε Μητσοτάκη μέσα από την φυλακή

Κασσελάκης: Ακύρωσε τη συνάντηση με την AIPAC μετά την απροθυμία του Ισραήλ για αποκλιμάκωση

Δημοσκόπηση Prorata: Περαιτέρω πτώση για τη Νέα Δημοκρατία με ασφυκτική πίεση από τα δεξιά της – Καταλληλότερος πρωθυπουργός ο κανένας 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 13:29