search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 13:11
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: Όλα τα ονόματα που έχουν «κλειδώσει» στα ψηφοδέλτια – Συνεδριάζει την Κυριακή η Κεντρική Επιτροπή

28.01.2023 06:00
pasok_grafeia_new

Έτοιμοι είναι στο ΠΑΣΟΚ να ανακοινώσουν τα ψηφοδέλτια του κόμματος στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής την Κυριακή.  

Σήμερα στις 11.00 το πρωί όπως γίνεται παραδοσιακά συνεδριάζει το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ για θέματα πολιτικής επικαιρότητας μετά και την συζήτηση στη Βουλή αλλά και για τα ζητήματα που θα παρουσιαστούν στην Κεντρική Επιτροπή την Κυριακή στις 10.00 στο Caravel. Στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής θα πραγματοποιηθεί η πολιτική ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του topontiki.gr τα ονόματα που έχουν «κλειδώσει» για τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ έχουν ως εξής:   

ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ 

Νότιο Τομέα Αθηνών: Παύλος Χρηστίδης (πρώην Εκπρόσωπος Τύπου – Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου), Στέφανος Ξεκαλάκης (πρώτος σε ψήφους στο Πολιτικό Συμβούλιο (216 ψήφους) στενός συνεργάτης του Νίκου Ανδρουλάκη – τελευταίος γραμματέας ΠΑΣΟΚ πριν από την ίδρυση του ΚΙΝΑΛ) και η νυν βουλευτής Τόνια Αντωνίου. 

Βόρειος Τομέας: ο νυν βουλευτής Ανδρέας Λοβέρδος, ο Παναγιώτης Βλάχος, η Μιλένα Αποστολάκη, ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, ο δικηγόρος Πάνος Γκανάτσιος, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Έφη Χαλάτση, η πρώην υπουργός Κατερίνα Μπατζελή και η δικηγόρος Ρένια Ζαρκαδούλα. 

Δυτικός Τομέας: Η νυν βουλευτής Νάντια Γιαννακοπούλου, ο πρώην Γραμματέας ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός Μιχάλης Καρχιμάκης, Θανάσης Κατερινόπουλος (ταξίαρχος ε.α.) και ο γιατρός Θανάσης Βαθειώτης.  

Ανατολική Αττική: ο πρώην βουλευτής Παντελής Ασπραδάκης, ο πρώην Γραμματέας του ΚΙΝ.ΑΛ. Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάννη Σμέρος, η δικηγόρος Βάσια Αναστασίου. 

Α’ Αθήνας: Ο νυν βουλευτής Κώστας Σκανδαλίδης, ο Παύλος Γερουλάνος, η δημοτική σύμβουλος Ρωξάνη Μπέη, ο  Δημήτρης Οικονόμου (γιος του πρώην υπουργού Παντελή Οικονόμου-οικονομολόγος), η δημοτική σύμβουλος Πόπη Γιαννοπούλου. 

Α’ Πειραιά: Μάρα Κουκουδάκη, Υπεύθυνη Προσωπικού ΠΑΣΟΚ, ο Ανδρέας Βροντάκης, ο Βασίλης Κατσαφάδος (Δικηγόρος).  

Β’ Πειραιά: Δημήτρης Διαμαντίδης (γιος πρώην υπουργού Γιάννη Διαμαντίδη). 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

Α’ Θεσσαλονίκης: Ο νυν βουλευτής Χάρης Καστανίδης, μέλος ΠΣ και δικηγόρος Αντώνης Σαουλίδης, το μέλος ΠΣ γιατρός Πέννυ Δαλαμπούρα, ο πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Θες/νικης Πέτρος Λεκάκης.

Β’ Θεσσαλονίκης: Ο νυν βουλευτής Γιώργος Αρβανιτίδης, ο δ/ντης ΚΟ ΠΑΣΟΚ ΘανάσηςΓλαβίνας και το μέλος ΚΠΕ Κώστας Πετρίδης. 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ  

Κιλκίς: Ο νυν βουλευτής Γιώργος Φραγγίδης και ο γιατρός Στέφανος Παραστατίδης.

Αχαΐα: Ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, η γιατρός Κατερίνα Σολωμού (κόρη του πρώην υπουργού Γρηγόρη Σολωμού), ο πρώην βουλευτής και νομάρχης Δημήτρης Κατσικόπουλος, ο γραμματέας του Τομέα Προστασίας του Πολίτη Μαρίνος Σκανδάμης. 

Εύβοια: η γιατρός Κατερίνα Καζάνη, ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Σούρας (λογιστής). 

Ροδόπη: ο νυν βουλευτής Αχμέτ Ιλχάν και ο πρώην υπουργός Γιώργος Πεταλωτής ο οποίος επιστρέφει στην πάλαι πότε περιφέρεια του (Γραμματέας Τομέα Άμυνας). 

Καβάλα: Ο πρώην υπουργός Δημήτρης Παπουτσής και ο δικηγόρος από τη νεότερη γενιά Λεωνίδας Παππάς. 

Κοζάνη: Ο Πρώην υπουργός Πάρις Κουκουλόπουλος. 

Κυκλάδες: Ο γιατρός Γιάννης Βλασερός, ο επιχειρηματίας από τη Νάξο, Γιάννης Πολυχρονάκος, ο περιφερειακός σύμβουλος Τζώρτζης Μακριωνίτης. 

Ιωάννινα: ο πρώην πρύτανης ΑΣΟΕΕ Κώστας Γάτσιος, ο αντιδήμαρχος Ιωαννιτών και γνωστός γιατρός Παντελής Τσίμαρης , και ο πρώην αντιδήμαρχος Θανάσης Μανταλόβας. 

Ηλεία: Ο νυν βουλευτής Μιχάλης Κατρίνης, δικηγόρος από Αμαλιάδα Μάικ Αμπουχάντμπα και η δημοτική σύμβουλος Νίκη Κοκκαλιάρη. 

Δωδεκάνησα: Ο πρώην δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος , ο πρώην υπουργός Γιώργος Νικητιάδης, νέο πρόσωπο η γιατρός Κατερίνα Γαβαλά, νέο πρόσωπο και ο περιφερειακός σύμβουλος Παναγιώτης Κουνάκης και ο Μηχανικός Περιβάλλοντος Βάιος Καλοπίτας. 

Λέσβος: ο δικηγόρος Γιώργος Πετρέλης. 

Λάρισα: Η Γραμματέας ΚΟ Ευαγγελία Λιακούλη, ο γιος του πρώην βουλευτή Έκτορα Νασιώκα, Άκης, δικηγόρος , ο γιατρός και πρώην υποψήφιος Περιφερειάρχης Νίκος Τσιλιμίγκας , ο δικηγόρος Θωμάς Παπαλιάγκας, και από τη νεότερη γενιά η Σταυρούλα Μπαγιώτα 

Μαγνησία: Ο δημοτικός σύμβουλος Βόλου Δημήτρης Τσιμπανάκος και ο γιατρός του νοσοκομείου Βόλου Νίκος Χαυτούρας. 

Χαλκιδική: Ο βουλευτής Απόστολος Πάνας. 

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ για αθώωση Κρέτσου: Θα ζητήσει συγγνώμη ο Μητσοτάκης;

Δημοσκόπηση MRB: Στο επίκεντρο οι αναποφάσιστοι – Πώς θα ψηφίσουν, τι κυβέρνηση επιθυμούν

Σπύρος Μπιμπίλας: Υποψήφιος στις εκλογές με το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 13:09