search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 10:25
MENU CLOSE

Σοκαριστικό: Αθλήτρια της άρσης βαρών κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της προσπάθειας της (Video)

14.07.2015 11:12
Θρήνος στη Ρωσία: Στους 24 οι νεκροί από την κατάρρευση κτηρίου - Media

Οι θεατές στο Τορόντο κράτησαν την ανάσα τους. Η αθλήτρια λιποθύμησε, τα μάτια της γύρισαν και ο χρόνος σταμάτησε…

 

Οι θεατές στο Τορόντο κράτησαν την ανάσα τους. Η αθλήτρια λιποθύμησε, τα μάτια της γύρισαν και ο χρόνος σταμάτησε… Η Ζένεσις Ροντρίγκεζ, η αθλήτρια της άρσης βαρών, από τη Βενεζουέλα, διεκδικούσε το χρυσό μετάλλιο στους Παναμερικανικούς αγώνες που γίνονται στο Τορόντο. Το άγχος την είχε καταβάλλει. Ανέβηκε, αυτοσυγκεντρώθηκε, έβαλε ταλκ στα χέρια της και ετοιμάστηκε να σηκώσει τα 106 κιλά που θα την έφερναν πρώτη στη βαθμολογία.

Έσκυψε, σήκωσε τα κιλά τα έφερε στο ύψος του στήθους και έμενε μόνο μια κίνηση να τα φέρει επάνω από το κεφάλι της. Τότε ήταν που κατέρρευσε. Ο κόσμος σκοτείνιασε, τα μάτια της γύρισαν και έπεσε κάτω λιπόθυμη. Οι θεατές πάγωσαν. Κανείς δεν ήξερε πόσο σοβαρό ήταν αυτό που μόλις είχαν δει.

Αμέσως έσπευσαν οι γιατροί οι οποίοι και διαπίστωσαν πως τα βάρη δεν την τραυμάτισαν αφού όταν έπεσε, την χτύπησαν. Επίσης διαπίστωσαν πως επρόκειτο απλά περί λιποθυμίας και όχι κάτι πιο σοβαρό.

Η αθλήτρια από τη Βενεζουέλα τελικά πήρε το ασημένιο μετάλλιο, αφού για 400 γραμμάρια έχασε την πρώτη θέση.

  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 10:21