search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 19:48
MENU CLOSE

Πρώην κουνελάκι αποκαλύπτει την φρικτή ζωή δίπλα στον εκδότη του Playboy (Photos)

14.08.2015 13:11
Πρώην κουνελάκι αποκαλύπτει την φρικτή ζωή δίπλα στον εκδότη του Playboy (Photos) - Media

Η ζωή κοντά στον Χιου Χέφνερ και στην διάσημη βίλα του, όπου έμενε με τα κουνελάκια του, δεν σήμαινε μόνο πάρτυ και κοσμική ζωή. 

 

Η ζωή κοντά στον Χιου Χέφνερ και στην διάσημη βίλα του, όπου έμενε με τα κουνελάκια του, δεν σήμαινε μόνο πάρτυ και κοσμική ζωή. Οι καλλονές με τις πλούσιες καμπύλες ήταν σαν στρατιωτάκια, έπρεπε να μοιάζουν μεταξύ τους.

Αυτά αποκαλύπτει η Χόλι ,Μάντισον, ένα από τα αγαπημένα κουνελάκια του εκδότη του Playboy, στο βιβλίο της, «Down the rabbit hole».

Η αδελφότητα της… σιλικόνης μάλιστα, απαρτιζόταν κυρίως από ξανθιές, οι οποίες έπρεπε να έχουν μακριά μαλλιά. Κι αν δεν είχαν, ας είναι καλά τα extensions.

«Για πολύ καιρό ήμουν η μόνη με φυσικό μακρύ μαλλί. Οι υπόλοιπες φορούσαν extensions. Εμένα όμως, μου άρεσε πολύ το στυλ μαλλιών της Μέριλιν Μονρόε. Έτσι, αποφάσισα να τα κόψω. Ο Χιου αντέδρασε πολύ άσχημα. Θύμωσε μαζί μου. Έκλαιγα για μέρες», λέει σε συνέντευξη της η Χόλι Μάντισον.

Αναφέρει επίσης, ότι πάντοτε υπήρχε κάποια στο σπίτι που ανάρρωνε από τις πλαστικές επεμβάσεις. Ενώ περιγράφει και την διαδικασία περιποίησης πριν από ένα μεγάλο πάρτυ, όπου όλη η ημέρα αναλωνόταν για τα κουνελάκια σε μανικιούρ, βαφές μαλλιών, μέικ-απ, κτλ.

Με τον Χιου Χέφνερ και άλλα κουνελάκια…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 19:48