Τραγωδία στο Παρίσι - Οκτώ νεκροί από πυρκαγιά σε πολυκατοικία (Photos)
02.09.2015
06:40
Οκτώ άνθρωποι, ανάμεσά τους δύο παιδιά, έχασαν τη ζωή τους από πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίς σήμερα σε ένα κτίριο κατοικιών σε βόρειο διαμέρισμα του Παρισιού, δήλωσαν συγκλίνουσες πηγές.
Οκτώ άνθρωποι, ανάμεσά τους δύο παιδιά, έχασαν τη ζωή τους από πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίς σήμερα σε ένα κτίριο κατοικιών σε βόρειο διαμέρισμα του Παρισιού, δήλωσαν συγκλίνουσες πηγές.
incendie 4 rue Myrha, les pompiers y étaient déjà intervenus 2 h 30 auparavant #GouttedOr #Paris18 #incendie pic.twitter.com/252QB21oSC
— Jean-Raphaël Bourge (@jrbourge) September 2, 2015
Η πυρκαγιά, που τα αίτιά της παραμένουν προς το παρόν άγνωστα, εκδηλώθηκε στις 04:30 (05:30 ώρα Ελλάδας) στο 18ο διαμέρισμα του Παρισιού, σύμφωνα με την αστυνομία.
#Incendie rue #Myrha à Paris pic.twitter.com/7HLdS6D2AY
— Norman Grandjean (@NormanGrandj1) September 2, 2015
Από τους οκτώ που σκοτώθηκαν, δύο έχασαν τη ζωή τους πέφτοντας από παράθυρα, διευκρίνισε η αστυνομία. Στα θύματα περιλαμβάνονται και δύο παιδιά, σύμφωνα με πηγή που πρόσκειται στην έρευνα.
Η φωτιά εκδηλώθηκε στο ισόγειο και επεκτάθηκε στο κλιμακοστάσιο του κτιρίου. Περισσότεροι από εκατό πυροσβέστες επενέβησαν προκειμένου να περιορίσουν την πυρκαγιά.
Ο υπουργός Εσωτερικών Μπερνάν Καζνέβ που μετέβη στο σημείο δήλωσε πως είναι “πολύ νωρίς για να προσδιοριστούν τα αίτια αυτής της τραγωδίας”.