ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22.08.2025 20:00
MENU CLOSE

Μουρατίδης για Αμβρόσιο και Άνθιμο: Είναι θεές και οι δύο (Video)

16.12.2015 09:19

Τον καλεσμένο της Νίκο Μουρατίδη δεν θα μπορούσε να μη ρωτήσει η Αννίτα Πάνια για το σύμφωνο συμβίωσης και το παραλήρημα του Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο, τον οποίο στήριξε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος.

Τον καλεσμένο της Νίκο Μουρατίδη δεν θα μπορούσε να μη ρωτήσει η Αννίτα Πάνια για το σύμφωνο συμβίωσης και το παραλήρημα του Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο, τον οποίο στήριξε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος, σύμφωνα με το Zappit.gr.

«Πες μου ότι θα μιλήσουμε για τον Αμβρόσιο και τον Άνθιμο; Θεές και οι δύο!», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουρατίδης και συνέχισε:

«Δεν μου κάνει ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Αυτό που με ενοχλεί αφάνταστα είναι η υποκρισία των παπάδων που βγαίνουν και με χυδαία λόγια, οι άνθρωποι που υποτίθεται ότι είναι για να μας διδάξουν τον λόγο του Χρηστού και την αγάπη, διδάσκουν μίσος. Έχουν γίνει ανυπόφοροι! Σκεπάζουν τα σκάνδαλά τους το ένα μετά το άλλο και εμείς με τα προβλήματά μας ξεχνάμε κιόλας. Ξεχνάς τι έγινε στο Άγιο Όρος, οι άγιοι άνθρωποι… Σαν υπόκοσμος είναι».

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22.08.2025 20:00
Exit mobile version