search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 04:05
MENU CLOSE

Μεγάλα deals της «Θέων Αισθητήρες» σε Ολλανδία, Γαλλία, Ινδία, Κύπρο και Βραζιλία

12.01.2016 04:00
Μεγάλα deals της «Θέων Αισθητήρες» σε Ολλανδία, Γαλλία, Ινδία, Κύπρο και Βραζιλία - Media

Μεγάλα εξαγωγικά συμβόλαια σε όλο τον κόσμο «έκλεισε» πρωτοπόρος ελληνική εταιρία «Θέων Αισθητήρες».

 

Μεγάλα εξαγωγικά συμβόλαια σε όλο τον κόσμο «έκλεισε» πρωτοπόρος ελληνική εταιρία «Θέων Αισθητήρες».

Πιο συγκεκριμένα, προχώρησε στην υπογραφή συμβολαίου με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας της Ολλανδίας για την προμήθεια 6.000 μονόκυαλων συστημάτων νυχτερινής όρασης, επικράτησε σε διαγωνισμό που προκηρύχθηκε από το Ολλανδικό Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και στο οποίο ανταγωνίστηκαν 17 εταιρείες του εξωτερικού, κορυφαίες στο χώρο της νυχτερινής όρασης, μεταξύ των οποίων αμερικανικές, ευρωπαϊκές, ισραηλινές και άλλες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η «Θέων Αισθητήρες» κατάφερε να κερδίσει τον διαγωνισμό μετά από έναν «αγώνα» που κράτησε 4 χρόνια.

Παράλληλα, η Γαλλική Αστυνομία επέλεξε ξανά το μονόκυαλο της εταιρίας προχωρώντας στην άμεση αγορά μιας αρχικής ποσότητας των ελληνικών συστημάτων νυχτερινής όρασης. Ακόμη, από τη γαλλική αστυνομία αναμένονται  περισσότερες παραγγελίες τους επόμενους μήνες.

Στο μεταξύ, λίγες μόνο ημέρες μετά την υπογραφή συμφωνιών με την Ινδική εταιρεία TATA Power SED, (η μία αφορά στα νέα θερμικά συστήματα της Θέων Αισθητήρες και η άλλη στη διεύρυνση της υπάρχουσας συνεργασίας των δύο εταιρειών), έλαβε χώρα και η πρώτη παραγγελία για μονόκυαλα. Έτσι, και οι Ειδικές Δυνάμεις της κυβερνητικής αστυνομίας της Andhra Pradesh, θα επιχειρούν πλέον με μονόκυαλα της Θέων Αισθητήρες.

Ακόμη, σημειώνοντας μία ακόμη επιτυχία, η «Θέων Αισθητήρες» αναδείχτηκε ανάδοχος και υπέγραψε σχετική σύμβαση με το Κυπριακό Υπουργείο Άμυνας, η οποία αφορά στην προμήθεια συστημάτων νυκτερινής όρασης και θερμικών προϊόντων, που θα χρησιμοποιηθούν από τις κυπριακές Ειδικές Δυνάμεις.

Τέλος ο στρατός της Βραζιλίας σε σχετικό διεθνή διαγωνισμό επέλεξε και αυτός.τις σκοπευτικές διόπτρες (ARTEMIS) της «Θέων Αισθητήρες»

Πλέον, η «Θέων Αισθητήρες» κάνει εξαγωγές σε 36 συνολικά χώρες ενώ ο ευρύτερος Όμιλος στον οποίο ανήκει καθώς και οι Ευρωπαϊκές Επενδύσεις και η ΙSI Hellas (εταιρείες που δραστηριοποιούνται στους τομείς της Αεροδιαστημικής και Άμυνας) έχει σαφή εξαγωγικό προσανατολισμό πραγματοποιώντας εξαγωγές σε 45 χώρες.

Ποια είναι η πρωτοπόρος εταιρία «Θέων Αισθητήρες»

H ΘΕΩΝ Αισθητήρες ΑΕΒΕ, μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, ιδρύθηκε το 1997 και σήμερα αποτελεί μία από τις τρεις ηγέτιδες εταιρείες στην παγκόσμια αγορά του Night Vision.

Με έδρα στην Αθήνα, γραφεία στο Άμπου Ντάμπι και τη Σιγκαπούρη, γραμμή συμπαραγωγής των προϊόντων της στην Αυστραλία, την Ινδία και σύντομα και στην Ινδονησία και συμβάσεις σε 36 χώρες στον κόσμο, η εταιρεία έχει καθιερωθεί ως ένας από τους καλύτερους στον κόσμο κατασκευαστές πρωτότυπου εξοπλισμού και Ηλεκτρο-Οπτικών συστημάτων για εφαρμογές στην Άμυνα και την Ασφάλεια.

Στην πελατειακή βάση της Θέων Αισθητήρες συγκαταλέγονται, εκτός φυσικά από τους παραπάνω, σώματα επίλεκτα και με ιδιαίτερες απαιτήσεις στις νυχτερινές επιχειρήσεις όπως οι Σουηδικές Ένοπλες Δυνάμεις, οι Γερμανικές Ειδικές Δυνάμειs KSK, ο Βέλγικος Στρατός, οι Ένοπλες Δυνάμεις Αιγύπτου, οι Ένοπλες Δυνάμεις και η Προεδρική Φρουρά των Η.Α.Εμιράτων, ο Αυστραλιανός Στρατός, ο Χιλιανός Στρατός, ο Στρατός του Πακιστάν, ο Στρατός της Σιγκαπούρης, ο Στρατός του Κατάρ, οι Συνοριοφύλακες του Βασιλείου Σαουδικής Αραβίας, η Αστυνομία της Ιαπωνίας και βέβαια οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Όλα τα προϊόντα σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Κορωπί, από ομάδα έμπειρων και εξειδικευμένων μηχανικών, με έμφαση στην παροχή υψηλής απόδοσης και τον εργονομικό σχεδιασμό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34