Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Επιβεβαιώνει υψηλόβαθμος αξιωματούχος της Europol το δημοσίευμα στης Dernie Heure για τη δολοφονία φρουρού στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Charleroi. Δείτε τι δηλώνει στο «Π».
“Πράγματι δημοσίευμα της βελγικής αστυνομίας έχει βάση. Οι δολοφόνοι του σεκιούριτι, η ταυτότητα των οποίων παραμένει άγνωστη, ήθελαν να αποκτήσουν πρόσβαση σε πυρηνικά αλλά ήταν κάτι …ουτοπικό. Ήθελαν με κάποιο τρόπο να αποκτήσουν πρόσβαση σε ραδιενεργά υλικά. Έψαχναν τρόπο πρόσβασης και εξερεύνησαν διάφορους τρόπους. Αλλά απείχαν αρκετά από το να γινόταν”.
Αυτή την αφοπλιστική όσο και σοκαριστική απάντηση έδωσε υψηλόβαθμο στέλεχος της Europol σε σχετική ερώτηση του «Π» αναφορικά με την εγκυρότητα του σημερινού ρεπορτάζ της εφημερίδας Dernie Heure (DH) για τη δολοφονία του υπευθύνου βάρδιας ασφαλείας των πυρηνικών εγκαταστάσεων στο Charleroi, την περασμένη Πέμπτη. Κι όλα αυτά δύο ημέρες μετά το διπλό «χτύπημα» των βομβιστών αυτοκτονίας στο αεροδρόμιο και το σταθμό Μαρμπέκ του Μετρό, στις Βρυξέλλες.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.