search
ΚΥΡΙΑΚΗ 19.10.2025 11:45
MENU CLOSE

Συνέλαβαν 18 άτομα στο συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων – Επιχείρησαν να κάψουν αμερικανική σημαία

21.07.2016 05:36
ΗΠΑ: Ξεκινάει η «επανεκκίνηση της οικονομίας» σε πολλές πολιτείες - Media

 

 

Η αστυνομία στο Κλίβελαντ συνέλαβε 18 διαδηλωτές χθες μετά από συμπλοκές που σημειώθηκαν, καθώς κάποιοι προσπάθησαν να βάλουν φωτιά σε μια αμερικάνικη σημαία, κοντά στην κεντρική είσοδο του σταδίου που πραγματοποιείται το κεντρικό συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος.

Σε δύο από τους συλληφθέντες απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κακουργηματική επίθεση κατά αστυνομικού, καθώς οι αστυνομικοί προσπάθησαν να κατασχέσουν τη σημαία, σύμφωνα με τον αρχηγό της τοπικής αστυνομίας, Κάλβιν Ουίλιαμς.

Τα ρούχα μερικών διαδηλωτών πήραν φωτιά κατά το επεισόδιο.

“Οτιδήποτε κι αν προσπάθησαν να κάνουν με τη σημαία, εμείς προσπαθούσαμε να σβήσουμε τη φωτιά. Ωστόσο, τα ρούχα μερικών διαδηλωτών, άρπαξαν φωτιά,” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ουίλιαμς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.10.2025 11:44