search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 08:25
MENU CLOSE

Πάρις Χίλτον: Να γιατί ψήφισα Τραμπ

19.11.2016 13:35
Σε διαδήλωση έξω από σχολείο η Πάρις Χίλτον: «Δείξαμε σε αυτούς που μας κακοποίησαν ότι δεν θα είμαστε πλέον σιωπηλοί» - Media

 

Η κληρονόμος, σταρ της ριάλιτι τηλεόρασης και επιχειρηματίας, Πάρις Χίλτον, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους ψήφισε τον Ντόναλντ Τραμπ στις πρόσφατες αμερικάνικες εκλογές.

Η Πάρις έχει αποδείξει πως γνωρίζει καλά ότι τα όλα είναι προς εκμετάλλευση, αν πρόκειται να κάνουν καλό στην καριέρα της.

Σε χθεσινή της τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή Project TV, αποκάλυψε γιατί ψήφισε τον Ντόναλντ Τραμπ, βάζοντας το δικό της λιθαράκι στο πρώτο θέμα των τελευταίων ημερών.

«Τον ξέρω από μικρή, σχεδόν όλη μου τη ζωή, είναι πολύ καλός τύπος. Είναι πολύ κολακευτικό να γνωρίζω τον Πρόεδρο» δήλωσε με νάζι, αφού πρώτα φρόντισε να ενημερώσει ότι ο μεγιστάνας είχε αναφερθεί με πολύ κολακευτικά λόγια για εκείνη στο βιβλίο της «Εξομολογήσεις μιας κληρονόμου».

Αυτό που της καταλογίζουν τώρα, είναι ότι αναφέρθηκε στην προτίμησή της μετά τις εκλογές. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 08:17