ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 04:20
MENU CLOSE

Επίθεση Τζανακόπουλου κατά του… «ακροδεξιού κύριου Γεωργιάδη»

07.02.2017 11:08

Επίθεση κατά του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη εξαπέλυσε κατά τη διάρκεια του briefing των κυβερνητικών συντακτών, ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Ο Τζανακόπουλος δήλωσε πως η Νέα Δημοκρατία έχει υιοθετήσει μια τακτική συκοφαντιών, ψευμάτων και χυδαιολογίας μέσω του «ακροδεξιού κύριου Γεωργιάδη» καθότι αποφεύγει να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις γύρω από το πόθεν έσχες της Μαρέβα Μητσοτάκη.

Παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιτέθηκε στον κ. Γεωργιάδη κατηγορώντας τον πως αυτό που θέλει είναι να πέσει ο Τσίπρας και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και όχι να κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση.

Για να μην απαντήσει, η ΝΔ έχει υιοθετήσει μια τακτική συκοφαντιών, ψευδών & χυδαιολογίας δια του ακροδεξιού κου Γεωργιάδη.

— Δ. Τζανακόπουλος (@d_tzanakopoulos) February 7, 2017

Ο κ. Γεωργιάδης, επανέλαβε για 2η φορά ότι δεν θέλει να κλείσει η αξιολόγηση αλλά να πέσει ο Τσίπρας & η Κυβέρνηση!

— Δ. Τζανακόπουλος (@d_tzanakopoulos) February 7, 2017

Την ίδια στιγμή  ο Δημητρης Τζανακόπουλος τόνισε πως η κυβέρνηση επιμένει και εργάζεται με προσήλωση, ώστε να ολοκληρωθεί το ταχύτερο δυνατό η β’ αξιολόγης.

«Επιδιώκουμε μια συμφωνία κοινωνικά βιώσιμη χωρίς υποχωρήσεις στις παράλογες απαιτήσεις του ΔΝΤ» πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15
Exit mobile version