ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 02:21
MENU CLOSE

Ολάντ: Τέλος η προεδρία, τέλος και η Ζιλί Γκαγιέ

09.04.2017 15:05

 

«Με τόσα προβλήματα που υπάρχουν ο θείος μου δεν μπορεί πλέον να ζήσει την ερωτική του ζωή με ευτυχισμένο τρόπο. Και δυστυχώς, για εκείνη αυτό είναι δύσκολο, τα πράγματα δεν είναι όπως θα ήθελε», δήλωσε ο ανιψιός του Ολάντ πριν μια βδομάδα στο γαλλικό περιοδικό.

 «Δεν βλέπουμε πια την Γκαγιέ στο προεδρικό μέγαρο. Η ηθοποιός ερχόταν τα βράδια, κοιμόταν και ξαναέφευγε διακριτικά την επόμενη ημέρα το πρωί», εξομολογείται ένας φίλος του ζεύγους στο περιοδικό VSD.

 «Οταν ο πρόεδρος Ολάντ βγαίνει για να παρακολουθήσει μια θεατρική παράσταση ή μια συναυλία, δεν τον συνοδεύει πια η Ζιλί Γκαγιέ», εξομολογείται ένας άλλος φίλος τους. «Η σχέση ανάμεσα στον πρόεδρο και στην ηθοποιό δεν είναι όπως πριν (…) Δυστυχώς ο πρόεδρος έχει πολύ λίγο χρόνο να της αφιερώσει», προσθέτει.

«Είναι σαφές για μένα, δεν είναι πια μαζί», δηλώνει ένας άλλος γνώστης της κατάστασης στο περιοδικό Closer.  

Η ερωτική σχέση του Ολάντ με την κατά πολύ νεότερη Ζιλί Γκαγιέ είχε προκαλέσει θόρυβο όταν αποκαλύφθηκε τον Ιανουάριο του 2014, από το Closer. Το ζευγάρι είχε κρυφό δεσμό όσο ο Ολάντ συζούσε ακόμη με την Βαλερί Τριερβελέρ και η αποκάλυψη είχε προκαλέσει σκάνδαλο και οδήγησε στην αποχώρηση της Τριερβελέρ από το Προεδρικό Μέγαρο.

Και ο Ολάντ όμως αναμένεται να αποχωρήσει σύντομα από το Προεδρικό Μέγαρο, καθώς επίκεινται οι γαλλικές εκλογές σε λίγες βδομάδες και ο ίδιος δεν είναι καν υποψήφιος.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09
Exit mobile version