search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 10:43
MENU CLOSE

Τη Δευτέρα στην Αθήνα ο Τούρκος Πρωθυπουργός

15.06.2017 07:45
Τη Δευτέρα στην Αθήνα ο Τούρκος Πρωθυπουργός  - Media

«Επίσκεψη εργασίας» στην Ελλάδα πρόκειται να πραγματοποιήσει ο Τούρκος Πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος τύπος της τουρκικής πρωθυπουργίας, ο Γιλντιρίμ θα βρεθεί στην Αθήνα τη Δευτέρα 19 Ιουνίου, όπου και θα συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα καθώς και με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο. Μετά τις συναντήσεις του ο Τούρκος Πρωθυπουργός θα παρακαθήσει σε γεύμα ιφτάρ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία ο Μπιναλί Γιλντιρίμ πρόκειται να συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις 15:00 το μεσημέρι της Δευτέρας. 

Όπως έγινε γνωστό, ο Γιλντιρίμ μετά την Αθήνα πρόκειται να επισκεφτεί τη Δυτική Θράκη.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης Γιλντιρίμ θα συζητηθεί το Κυπριακό καθώς και οι σχέσεις της Τουρκίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η επίσκεψη του Μπιναλί Γιλντιρίμ στην Ελλάδα είχε συμφωνηθεί κατά τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο Πεκίνο πριν από λίγες εβδομάδες.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 10:39