search
ΤΕΤΑΡΤΗ 05.11.2025 11:50
MENU CLOSE

Απάνθρωπο: «Πατέρας» δολοφόνησε τον 5χρονο γιο του για να εκδικηθεί την σύζυγο του (Photos)

02.07.2017 06:20
Απάνθρωπο: «Πατέρας» δολοφόνησε τον 5χρονο γιο του για να εκδικηθεί την σύζυγο του (Photos) - Media Gallery 2

 

Ένας εκδικητικός πατέρας φέρεται να σκότωσε τον πεντάχρονο γιο του για να εκδικηθεί την πρώην σύζυγο του.

Το κουβάρι της τραγικής ιστορίας ξεκίνησε να ξετυλίγεται πριν από δυο μήνες, όταν οι Αρχές βρήκαν τον Aramazd Andressian τον πρεσβύτερο αναίσθητο σε ένα πάρκινγκ στο Λος Άντζελες των Ηνωμένων Πολιτειών. Σύμφωνα με τις τοξικολογικές εξετάσεις που του έγιναν, ο άνδρας είχε μόλις προσπαθήσει να αυτοκτονήσει.

Όταν συνήλθε ενημέρωσε τους αστυνομικούς πως είχε πάει τον πεντάχρονο γιο του στη Ντίσνεϋλαντ και μετά στη λίμνη Cachuma  και πως δεν θυμόταν κάτι άλλο.

Δύτες και αστυνομικοί «χτένισαν» την περιοχή που τους υπέδειξε αλλά δεν κατάφεραν να βρουν τα ίχνη του μικρού. Αναγκάστηκαν λοιπόν να αφήσουν ελεύθερο τον πατέρα, ο οποίος αρνείτο να συνεργαστεί περεταίρω.

Από τις πληροφορίες που συνέλεξαν έμαθαν πως βρισκόταν σε πολλή σκληρή διαμάχη με την πρώην σύζυγο του για το διαζύγιο και οι υποψίες τους εντάθηκαν όταν, μετά την απελευθέρωση του, μετακόμισε και άλλαξε λουκ.

Τα πτώμα του άτυχου μικρού τελικά βρέθηκε και ο Aramazd Andressian  συνελήφθη εκ νέου, ενώ αντιμετωπίζει 25 χρόνια φυλάκισης.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 05.11.2025 11:49