ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 15:04
MENU CLOSE

Η εξομολόγηση της Νταϊάνα: Ο Κάρολος ήθελε σεξ ανά τρεις εβδομάδες

30.07.2017 08:39

 

Όπως είχε πει η ίδια στον δάσκαλο φωνητικής της, ο οποίος κατέγραφε τις συνεδρίες τους σε βίντεο, ο σύζυγος της δεν είχε κανένα ερωτικό ενδιαφέρον για εκείνη.

Ο Πίτερ Σέτελεν έδωσε τα βίντεο που τραβήχτηκαν στις αρχές της δεκαετίας του ’90 στη δημοσιότητα παρ’όλο που η πριγκίπισσα ποτέ δεν θα επιθυμούσε να γίνουν γνωστές οι ιδιωτικές τους συζητήσεις.

Στις συνομιλίες τους, η Νταϊάνα ακούγεται να λέει πως μετά τη γέννηση του δεύτερου γιου τους, Χάρι, ο Κάρολος σπανίως είχε ερωτική επιθυμία απέναντί της.

«Συνήθως, κάναμε έρωτα μία φορά ανά τρεις βδομάδες. Δεν μπορούσα παρά να σκεφτώ ότι αυτή ήταν η δεδομένη συχνότητα για τον Κάρολο, καθώς μία φορά ανά τρεις βδομάδες συναντούσε την ερωμένη του, Καμίλα», αναφέρει στον Σέτελεν η Νταϊάνα.

Τα 16 βίντεο από τις συνεδρίες της με τον δάσκαλο φωνητικής, ο οποίος είναι και ηθοποιός, είχαν καταλήξει στα χέρια του έμπιστου μπάτλερ της Νταϊάνα μετά το θάνατό της. Ο Σέτελεν όμως, ξεκίνησε μία δικαστική μάχη εναντίον του για να τα αποκτήσει και τελικά τα κατάφερε το 2003.

Σε άλλο βίντεο, η πριγκίπισσα παραδέχεται ότι ήταν τρελά ερωτευμένη με τον σωματοφύλακά της, Μπάρι Μανάκι, για χάρη του οποίου σκόπευε να χωρίσει.

Ο θάνατός του από τροχαίο λίγα χρόνια μετά, ποτέ δεν έγινε πιστευτός από την Νταϊάνα, η οποία στα βίντεο εμφανίζεται πεπεισμένη ότι του είχαν στημένη…

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 15:03
Exit mobile version