search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 11:49
MENU CLOSE

The Crown: Το νέο τρέιλερ λίγο πριν την πρεμιέρα – Πώς αντέδρασαν οι θαυμαστές της πριγκίπισσας Νταϊάνα

27.10.2023 20:08
diana 543 netflix- new

Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ του «The Crown», λίγο πριν την πρεμιέρα της έκτης και τελευταίας σεζόν.

Το πρώτο μέρος του τελευταίου κεφαλαίου της δημοφιλούς δραματικής σειράς του Netflix θα κυκλοφορήσει στις 16 Νοεμβρίου και κεντρικό πρόσωπο είναι η πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Σε αυτό το μέρος θα δούμε τον τραγικό χαμό της πριγκίπισσας του λαού στο τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα στο Παρίσι, με την 33χρονη Elizabeth Debicki, να ενσαρκώνει τέλεια την αδικοχαμένη πριγκίπισσα της Ουαλίας με το θλιμμένο πρόσωπο.

Στο κλιπ βλέπουμε μερικές από τις εμβληματικές στιγμές της Νταϊάνα, όπως όταν βάδισε ανάμεσα σε ναρκοπέδιο στην Ανγκόλα το 1997, αλλά και τους παπαράτσι να την ακολουθούν παντού και την καταδιώκουν για μια της φωτογραφία, με τα φλας να αστράφτουν.

Ακόμη, βλέπουμε να λαμβάνει ένα ραβασάκι από τον Ντόντι αλ Φαγέντ, το οποίο γράφει: «Παρίσι την επόμενη εβδομάδα;». Στη συνέχεια μπαίνει στην περίφημη Mercedes που την οδήγησε στον θάνατο.

Στο βίντεο σχολιάζεται η σιωπή του Παλατιού που ακολούθησε την τραγωδία μέχρι να αποφασίσει η Ελισάβετ να βγάλει τον εμβληματικό επικήδειο λόγο της για την αδικοχαμένη πριγκίπισσα.

Σε άλλη σκηνή εμφανίζεται ο πρίγκιπας τότε Κάρολος, τον οποίο υποδύεται ο Dominic West, στο τηλέφωνο μετά τον θάνατο της πριγκίπισσας, να δηλώνει με θλίψη την κηδεία: «Θα είναι το μεγαλύτερο πράγμα που έχει δει ποτέ κάποιος από εμάς».

Το φάντασμα της Νταϊάνα προκάλεσε αντιδράσεις

Royal fans και λάτρεις της πριγκίπισσας Νταϊάνα αντέδρασαν έντονα για το ότι εμφανίζεται ως φάντασμα σε κάποιες σκηνές του τελευταίου κύκλου.

«Κακόγουστο», «ασεβές», «ντροπή σας», «σκουπίδι», «αφήστε την να αναπαυθεί εν ειρήνη» ήταν μερικά από τα σχόλια στα social media.

«Καλύτερα να κάνουν αυτή την τελευταία σειρά πιο πολιτική για τις μεγάλες ιστορικές στιγμές της εποχής (όπως στην προηγούμενη σειρά) και όχι απλώς μια σαπουνόπερα όπως η τελευταία», σχολίασε κάποιος άλλος.

Ωστόσο, αποθέωσαν την 33χρονη ηθοποιό για τη συγκλονιστική της ερμηνεία. «Η Elizabeth Debicki αξίζει πραγματικά όλη την εκτίμηση που υποδύθηκε την Diana», είπε ένας στο YouTube. «Η Έμμα Κόριν τα έσπασε ως νεότερη Νταϊάνα, και τώρα αυτή κουβαλάει τη δάδα», πρόσθεσε.

Ένας άλλος σχολίασε ότι είναι «ευγνώμων» που η σειρά «θα ανοίξει τα μάτια της επόμενης γενιάς στην πραγματικότητα μιας γυναίκας που δεν ήθελε τίποτα άλλο παρά αγάπη και αποδοχή».

Διαβάστε επίσης:

Έρικ Τζένσεν: Με καρκίνο 4ου σταδίου διαγνώστηκε ο ηθοποιός του «Walking Dead» – H καμπάνια στο GoFundMe

Τζάστιν Τίμπερλεϊκ: «Κατακραυγή» μετά τις αποκαλύψεις της Σπίαρς – Απενεργοποίησε τα σχόλια μετά τα αρνητικά μηνύματα

Μπέλα Χαντίντ για πόλεμο Ισραήλ-Χαμάς: «Θρηνώ με όλες τις μητέρες που έχασαν τα παιδιά τους»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 11:48