search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 13:15
MENU CLOSE

Έκλεισε το facebook η Μέρκελ – Το «αντίο» και η πρόσκληση στους followers της

02.02.2019 14:12
Έκλεισε το facebook η Μέρκελ - Το «αντίο» και η πρόσκληση στους followers της - Media

 

Το κλείσιμο της σελίδας της στο Facebook ανακοίνωσε με βίντεο στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης η καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ, μετά και από την αποχώρησή της από την ηγεσία του CDU.

Η κ. Μέρκελ ευχαρίστησε τους 2,5 εκατομμύρια followers της, τους οποίους και κάλεσε να συνεχίζουν να την «ακολουθούν» μέσω της επίσημης σελίδας της γερμανικής κυβέρνησης στο Facebook ή στο Instagram, για όσο καιρό παραμένει στην καγκελαρία.

Το βίντεο της καγκελαρίου έγινε δεκτό με θετικά, αλλά και αρνητικά σχόλια, κυρίως με αντικείμενο τις πολιτικές που ακολούθησε.

Η απόφαση της κ. Μέρκελ να κλείσει τη σελίδα της πυροδότησε σενάρια σχετικά με το τι σκέφτεται να κάνει στη μετά την πολιτική ζωή της, με ορισμένους να εκτιμούν πως επιθυμεί να αποσυρθεί από τη δημοσιότητα.

Οι followers της καγκελαρίου της Γερμανίας υπερέχουν αριθμητικά του προέδρου της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος διαθέτει 2,3 εκατομμύρια ακολούθους, ενώ η πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Τερέζα Μέι μετρά 503.000 followers στο Facebook.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 13:14