ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 21:25
MENU CLOSE

Χάρι και Μέγκαν: Μετακομίζουν στο δικό τους σπίτι (Photo)

15.03.2019 09:26

 

Το προγκιπικό ζεύγος μέχρι σήμερα διέμενε στο Ανάκτορο του Κένσινγκτον μαζί με τον μεγαλύτερο αδελφό του Χάρι, τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την σύζυγό του Κέιτ,

Την άδεια για τη μετακόμιση αυτή έδωσε φυσικά η βασίλισσα Ελισάβετ η οποία συμφώνησε να δημιουργήσουν μια νέα βάση στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Πάντως τα Ανάκτορα εξηγούν στην ανακοίνωσή τους ότι η μετακόμιση του Χάρι και της Μέγκαν στην επίσημη κατοικία τους στο Φρόγκμορ Κότατζ είχε προγραμματιστεί εδώ και καιρό, καθώς ο δούκας και η δούκισσα επιθυμούσαν να πορευτούν αυτόνομα με τη δημιουργία της δικής τους οικογένειας.

Η Μέγκαν διανύει ήδη τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της και προβλέπεται ότι θα γεννήσει το πρώτο τους παιδί στις αρχές Απριλίου.

Σύμφωνα, πάντως, με βρετανικά δημοσιεύματα, η απόφαση για τη μετακόμιση αυτή προήλθε από μια ρήξη που υπήρξε στις σχέσεις των δυο ζευγαριών, παρά το γεγονός ότι μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει κάποια ένδειξη ή δημόσια συμπεριφορ’α που να συνηγορεί με αυτό το σενάριο.

Στις αρχές της εβδομάδας, μάλιστα, οι τέσσερις τους έδειχναν ευδιάθετοι όταν εμφανίστηκαν μαζί στη λειτουργία για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας στο Λονδίνο.

Το Frogmore Cottage, είναι ένα παμπάλαιο αγρόκτημα μέσα στο Κτήμα του Ουίνδσορ, μέρος της κατοικίας της βασιλικής οικογένειας από τον 18ο αιώνα. Πρόκειται για το μέρος που το ζευγάρι επέλεξε να πραγματοποιήσει τη δεξίωση μετά την γαμήλια τελετή στον Πύργο Ουίνδσορ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 21:19
Exit mobile version