ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 03:29
MENU CLOSE

Όλοι άξιζαν το βραβείο της καρδιάς!

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2066
28-3-2019
30.03.2019 04:00

 

Τα βραβεία

Καλύτερης Παράστασης: Στη Θεατρική Ομάδα «Φύρδην Μίγδην» Συλλόγου Προσφύγων Ανατολικής Θράκης Αγίας Τριάδας με το έργο «Η επιστροφή της Κ.Τ.» του Φρήντριχ Ντύρενματ.

Σκηνοθεσίας: Στη Γιώτα Αλεξοπούλου για τη σκηνοθεσία του έργου «Η επιστροφή της Κ.Τ.» του Φρήντριχ Ντύρενματ.

Επιλογής Κειμένου: Στον Γιάννη Σεντελέ για την επιλογή κειμένου στο έργο «…δι’ αυτόν τον προορισμόν…» που παρουσίασε η Ομάδα Τέχνης «βορείως» Πραμάντων Ιωαννίνων.

Α’ Ανδρικού Ρόλου: Στον Αλέκο Ξανθάκη για τον ρόλο του «Σωτηράκη» που ερμήνευσε στο έργο «Μάνα, μητέρα, μαμά» του Γιώργου Διαλεγμένου, που παρουσίασε η Κεντρική Σκηνή του Πολιτιστικού Συλλόγου Περιγιαλίου Απόλλων.

Α’ Γυναικείου Ρόλου: Στη Δήμητρα Χατζηνικολάου για τον ρόλο της «Ερατώς» που ερμήνευσε στο έργο «Η αγάπη άργησε μια μέρα» της Λιλής Ζωγράφου που παρουσίασε η Θεατρική Σκηνή Ηρακλείου Κρήτης.

Β’ Ανδρικού Ρόλου: Στον Νίκο Νυχά για τον ρόλο του «Πηδηκτούλη» που ερμήνευσε στο έργο «Γάμος άνευ νύμφης» του Αλέξανδρου Ρίζου Ραγκαβή που παρουσίασε το Ελληνικό Θεατρικό Εργαστήρι Βρυξελλών.

Β’ Γυναικείου Ρόλου: Στη Ρία Μπαγιαρτάκη για τον ρόλο της «κ. Μπόυλ» που ερμήνευσε στο έργο «Η ποντικοπαγίδα» της Αγκάθα Κρίστι που παρουσίασε η Κεντρική Σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Μυλοποτάμου.

Σκηνογραφίας: Στις Δέσποινα Τσαλίκη και Γιώτα Αλεξοπούλου για τη σκηνογραφία στο έργο «Η επιστροφή της Κ.Τ.» του Φρήντριχ Ντύρενματ.

Ενδυματολογίας: Στον Christian Guilmin / Oikos Costhea για την ενδυματολογία στο έργο «Γάμος άνευ νύμφης» του Αλέξανδρου Ρίζου Ραγκαβή που παρουσίασε το Ελληνικό Θεατρικό Εργαστήρι Βρυξελλών.

Μουσικής Σύνθεσης: Στον Κώστα Χαριτάτο για τη μουσική σύνθεση στο έργο «…δι’ αυτόν τον προορισμόν…» του Γιάννη Σεντελέ που παρουσίασε η Ομάδα Τέχνης «βορείως» Πραμάντων Ιωαννίνων.

Μουσικής Επιμέλειας: Στην Ελένη Σκορδίλη για τη μουσική επιμέλεια στο έργο «Ράφτης Κυριών» του Georges Feydeau που παρουσίασε η Θεατρική Ομάδα Δήμου Ήλιδας «ερασιΤΕΧΝΕΣ».

Χορογραφίας – Κίνησης: Στη Νάνσυ Δρούγκα για τη χορογραφία-κίνηση στο έργο «Η επιστροφή της Κ.Τ.» του Φρήντριχ Ντύρενματ.

Βραβείο Κοινού: Απονέμεται με ποσοστό 79,55% στη Θεατρική Σκηνή Ηρακλείου Κρήτης που παρουσίασε το έργο «Η αγάπη άργησε μια μέρα» της Λιλής Ζωγράφου.

Και του χρόνου, παιδιά!

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09
Exit mobile version