ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 15:23
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: Δεν πέφτει από την κορυφή το MasterChef

19.04.2019 15:34

 

Ο μαγειρικός διαγωνισμός του Star είναι στον τρίτο κύκλο του και όπως φαίνεται το τηλεοπτικό κοινό παραμένει πιστό. Οι πινελιές από ριάλιτι και οι ίντριγκες που δημιουργούν οι παίκτες το έχει φέρει στις πρώτες θέσεις της τηλεθέασης.

Ο μαγειρικός διαγωνισμός του Star την εβδομάδα που μας πέρασε κατέλαβε και πάλι την πρώτη θέση στο top-20 των κορυφαίων προγραμμάτων. Το MasterChef καταλαμβάνει ακόμη δύο θέσεις στην πρώτη πεντάδα επιβεβαιώνοντας την κυριαρχία του.

Στη δεύτερη θέση των κορυφαίων προγραμμάτων την εβδομάδα που μας πέρασε βρέθηκε το Πάμε Πακέτο.

Η εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου που μεταδίδεται κάθε Σάββατο είναι για δεύτερη σερί εβδομάδα τόσο ψηλά στο top-20 των προγραμμάτων. Από εκεί και πέρα φυσικά κυριαρχεί η μυθοπλασία αφού οι ελληνικές σειρές καταλαμβάνουν μεγάλο μέρος στο πρόγραμμα των σταθμών.

Το Τατουάζ έχει μία θέση στην πρώτη πεντάδα ενώ ένα ακόμη επεισόδιο βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα. Από εκεί και πέρασε θέση στα κορυφαία 20 προγράμματα της εβδομάδας που μας πέρασε καταλαμβάνουν οι σειρές, Το Σόι σου, Επιστροφή, Έλα στη θέση μου και Μην αρχίζει τη Μουρμούρα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι κανένα πρόγραμμα του ΣΚΑΪ δε βρέθηκε στο top-20 της προηγούμενης εβδομάδας.

Πηγή: dailymedia.gr

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 15:22
Exit mobile version