ΣΑΒΒΑΤΟ 27.09.2025 23:54
MENU CLOSE

Απίστευτα πράγματα στο Βρετανικό Κοινοβούλιο: Ο Μπόρις αποκάλεσε τον Κόρμπιν... «χλωριωμένο κοτόπουλο» και «ρόμπα» (Video)

04.09.2019 13:01

 

Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον αποκάλεσε τον ηγέτη των Εργατικών, Τζέρεμι Κόρμπιν, «χλωριωμένο κοτόπουλο» στη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή.

Ο Κόρμπιν απαίτησε ο Τζόνσον να δώσει εξηγήσεις σχετικά με τις εμπορικές συμφωνίες με τις ΗΠΑ μετά το Brexit και ο Μπόρις… εξερράγη.

«Σε αυτή την αίθουσα υπάρχει μόνο ένα χλωριωμένο κοτόπουλο και αυτό κάθεται σε αυτό το έδρανο» είπε δείχνοντας προς το μέρος του Κόρμπιν.

 

Και οι προσβολές δεν τελείωσαν εκεί, καθώς στη διάρκεια της ομιλίας του Κόρμπιν, ο Τζόνσον τον προκάλεσε λέγοντας: «Ζήτα εκλογές, ρόμπα!» (σ.σ. «big girl’s blouse»).

 

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.09.2025 23:54
Exit mobile version