search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 04:22
MENU CLOSE

GNTM: Απέρριψαν διαγωνιζόμενη λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας (Video)

01.10.2019 10:01
GNTM: Απέρριψαν διαγωνιζόμενη λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας  (Video) - Media

 

Άδοξο τέλος είχε η πορεία της Ελένης στο GNTM καθώς η κριτική επιτροπή αναγκάστηκε να την κόψει εξαιτίας ενός προβλήματος που αντιμετωπίζει με την υγεία της. Πιο συγκεκριμένα, το νεαρό μοντέλο πάσχει από μικροδρεπανοκυτταρική αναιμία με αποτέλεσμα κάθε 15 ημέρες να κάνει μεταγγίσεις αίματος.

Παρά το γεγονός ότι οι κριτές πιστεύουν ότι αξίζει να συνεχίσει την πορεία της στο ριάλιτι μόδας, της ανακοίνωσαν ότι αναγκασμένοι να μην την αφήσουν να περάσει στην επόμενη φάση, προσπαθώντας -με αυτόν τον τρόπο- να την προστατεύσουν.

«Δε χρειάζεται να φοβάσαι τίποτα! Δε χρειάζεται να προσπαθήσεις! Είσαι απλά μοντέλο! Έχεις υπέροχο πρόσωπο και σώμα! Όταν σε αντικρίζει κάποιος, τον καθηλώνεις! Θα μπορούσες να είσαι η νικήτρια του Next top model! Μας έκανες μεγάλη τιμή και προσπαθούμε να λύσουμε αυτό το περίπλοκο πρόβλημα υγείας, το οποίο έχεις.

Για το δικό σου καλό δε θα μπορέσουμε να σε βάλουμε στη διαδικασία της πίεσης, της ορθοστασίας, ταλαιπωρίας, γιατί πραγματικά αυτό μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο στην υγεία σου», της είπε η Βίκυ Καγιά τονίζοντας στο νεαρό μοντέλο ότι όλα τα μέλη της κριτικής επιτροπής θα τη βοηθήσουν να συνεχίσει στον χώρο της μόδας καθώς το αξίζει.

Δείτε το σχετικό βίντεο 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34