search
ΠΕΜΠΤΗ 30.05.2024 07:47
MENU CLOSE

Νέες προκλήσεις Μπαχτσελί: Είναι ληστεία η Ελλάδα να κρύβεται πίσω από αντίπαλες χώρες – Το σκάει από τον διάλογο

07.09.2020 16:35
Μπαχτσελί κατά Μακρόν: Είναι πολιτικά σχιζοφρενής - Κάλεσμα για «τζιχάντ» στη Δύση - Media

 

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις κατά της Ελλάδας προέβη ο Τούρκος ηγέτης των εθνικιστών, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, και κυβερνητικός εταίρος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ιδιαίτερα, αναφερόμενος στις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, ο Μπαχτσελί είπε ότι «είναι ληστεία η Ελλάδα να κρύβεται πίσω από αντίπαλες χώρες και το σκάει επίμονα από το διάλογο και το συμβιβασμό, και καταφεύγει σε αδικίες και παρανομίες για να κερδίσει την ευημερία και το μέλλον της».

Ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί δήλωσε επίσης ότι στην πόλωση μεταξύ Τουρκίας-Ελλάδας προστέθηκε υπό την ομπρέλα του ΝΑΤΟ και η έχθρα Τουρκίας – Γαλλίας. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα είναι δυνατή ούτε η επιβίωση του ΝΑΤΟ ούτε η δημιουργία ενός περιφερειακού και παγκόσμιου περιβάλλοντος ειρήνης ενώ τόνισε ότι το τουρκικό έθνος έχει τεθεί επικεφαλής της ανεξαρτησίας της Γαλάζιας Πατρίδας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 30.05.2024 07:45