ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 02:49
MENU CLOSE

Βασιλακόπουλος μετά το χάος στα Harrod's: «Tο πιο πειστικό επιχείρημα για το αν πρέπει να ανοίξουν τα μαγαζιά» (Photos/Videos)

08.12.2020 07:59

 

Συνέχισε λέγοντας ότι, «το λάθος ήταν ότι πιστέψαμε ότι ο κάθε πολίτης θα πειθαρχήσει στα μέτρα», καθώς κατά το πρώτο κύμα «φοβόμασταν το άγνωστο και αυτά που βλέπαμε στην Ιταλία».

Κάτι τέτοιο όμως, σύμφωνα με τον καθηγητή, δεν συνέβη και «ήρθε το καλοκαίρι που ο ιός μας τα ‘συγχώρεσε όλα’ και εκεί χάθηκε το παιχνίδι»

Τώρα έχουμε ακόμα έναν εχθρό, την πτώση της θερμοκρασίας», είπε εξηγώντας ότι η αύξηση των κρουσμάτων οφείλεται και στη συγκέντρωση του κόσμου σε κλειστούς χώρους, όπου αυξάνεται η μεταδοτικότητα του ιού».

Ερωτηθείς για το άνοιγμα των καταστημάτων, απάντησε ότι, «το πιο πειστικό επιχείρημα για το αν πρέπει να ανοίξουν τα μαγαζιά είναι αυτό που έγινε στο Harrod’s».

Nα σημειωθεί ότι πριν λίγες ημέρες στα γνωστά πολυτελή καταστήματα του Λονδίνου εκτυλίχθηκαν σκηνές που θύμιζαν … Black Friday προ κορωνοϊού, με εκατοντάδες νεαρά κυρίως άτομα σε απόλυτο συνωστισμό στις εισόδους, και την αστυνομία να προβαίνει σε τέσσερις τουλάχιστον συλλήψεις. 

Από τις εικόνες που ακολουθούν φαίνεται ότι σχεδόν κανένας νέος ή νέα δεν φορούσε μάσκα, ενώ ακόμα και αστυνομικοί έχουν “πιαστεί” από τον φωτογραφικό φακό χωρίς μάσκα μέσα στο πλήθος!

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09
Exit mobile version