search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.12.2025 18:09
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Χωρίς νερό για 8 ώρες η περιοχή Βούλγαρη τη Δευτέρα

13.12.2020 13:47
Θεσσαλονίκη: Χωρίς νερό για 8 ώρες η περιοχή Βούλγαρη τη Δευτέρα - Media

 

Αντιμέτωποι με προβλήματα υδροδότησης θα βρεθούν αύριο κάτοικοι στην περιοχή Βούλγαρη της Θεσσαλονίκης, λόγω των εργασιών επανασύνδεσης νέου αγωγού με υφιστάμενους και νέες διακλαδώσεις που έχει προγραμματίσει η Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ).

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση η ΕΥΑΘ, αύριο από τις 8:00 έως τις 16:00 θα πραγματοποιηθούν οι προαναφερόμενες εργασίες και στο πλαίσιο αυτό θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στην περιοχή Βούλγαρη και συγκεκριμένα στις οδούς Βούλγαρη από Παπαδάκη έως Καραμανλή (Παπαδάκη, Υψηλάντου, Καραμανλή) καθώς και στις παρακείμενες σε αυτές οδούς του δήμου Θεσσαλονίκης.

Όπως εξηγεί η ΕΥΑΘ, οι προαναφερόμενες εργασίες είναι απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.12.2025 18:09