search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.09.2025 20:24
MENU CLOSE

Μπουρλά – Pfizer: Ανακουφίστηκα και συγκινήθηκα μέχρι δακρύων όταν έμαθα τα αποτελέσματα του εμβολίου(video)

18.12.2020 11:50
Μπουρλά - Pfizer: Ανακουφίστηκα και συγκινήθηκα μέχρι δακρύων όταν έμαθα τα αποτελέσματα του εμβολίου(video) - Media

 

Για την ημέρα που έμαθε τα θετικά αποτελέσματα του εμβολίου της Pfizer κατά του κορωνοϊού, μίλησε ο Έλληνας CEO της εταιρίας, Αλβέρτος Μπουρλά.

«Έμαθα τα καλά νέα για τα δεδομένα για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του εμβολίου ένα απόγευμα Κυριακής, μία μέρα πριν ανακοινώσουμε τα ενδιάμεσα αποτελέσματα.

Συγκινήθηκα μέχρι δακρύων», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Ένιωσα ενθουσιασμό ότι επιτέλους μπορούμε να δούμε ένα φως στο τέλος αυτού του μεγάλου και σκοτεινό τούνελ και βεβαίως ένιωσα μεγάλη περηφάνια για όλους τους συναδέλφους μου στην Pfizer που κατάφεραν να προσφέρουν στον κόσμο αυτό το φως».

Οι δηλώσεις του αυτές έγιναν σε διαδικτυακή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την επέτειο των 60 χρόνων λειτουργίας της Pfizer στην Ελλάδα 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.09.2025 20:22