search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 06:33
MENU CLOSE

Γιος Πλούταρχου: «Ο πατέρας μου αγχώθηκε όταν του είπα ότι θα ασχοληθώ με το τραγούδι» (Video)

31.03.2021 11:19
ploytarxos-gios-new

Στο πλατό του The 2night Show βρέθηκε, το βράδυ της Τρίτης, ο Γιώργος Κακοσαίος, μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την απόφασή του να ακολουθήσει τα “χνάρια” του πατέρα του στη μουσική.

Ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι όταν είπε στον πατέρα του ότι θα ασχοληθεί με το τραγούδι, εκείνος αγχώθηκε αρκετά, ωστόσο, με πολλή δουλειά και μελέτη, πλέον βρίσκεται σε ένα πολύ καλό επίπεδο φωνητικά.

«Τον πατέρα μου τον άγχωνε λίγο, γιατί στα 17 μου όταν είπα στους γονείς μου ότι θέλω να σταματήσω το ποδόσφαιρο και να ασχοληθώ με το τραγούδι, δεν ήμουν έτοιμος.

Ούτε και τώρα είμαι έτοιμος δηλαδή φωνητικά αλλά πριν δυο χρόνια δεν είχα μπει σε στούντιο ούτε έγραφα τραγούδια πολλά ούτε δούλευα τόσο πολύ.

«Τη μέρα που ξεκίνησα η χροιά μου, η φωνή μου ήταν τελείως ακατέργαστη και θυμάμαι πως είχε γυρίσει η μάνα μου και μου είχε πει πως δεν ξεχωρίζει την χροιά μου. Εν τέλει σήμερα μου λέει η μάνα μου ότι είχε άδικο.

Μου είχε πει ο πατέρας μου, “αν δεν δουλέψεις επί δύο και επί τρία και επί πέντε, μην κάνεις τον κόπο να μπεις στον χώρο του τραγουδιού”. Και όντως τον ακούω» είπε μεταξύ άλλων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20