search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:41
MENU CLOSE

Άστατος ο καιρός την Πέμπτη – Πού αναμένονται βροχές (Video)

07.04.2021 22:32
lockdown_main

Συννεφιασμένος και βροχερός θα είναι ο καιρός της Πέμπτη, αφού στις περισσότερες περιοχές της ηπειρωτικής και νησιωτικής χώρας θα σημειωθούν τοπικές βροχές.

Σύμφωνα με το μετεωρολόγο του MEGA, Γιάννη Καλλιάνο, η θερμοκρασία θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι από 4 – 7 μποφόρ.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι άστατος με βροχές, τη θερμοκρασία από 5 – 14 βαθμούς και τους ανέμους στα 4 – 7 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη παρόμοιο θα είναι το σκηνικό του καιρού. Η θερμοκρασία από 2 – 15 βαθμούς και οι άνεμοι από 4 – 6 μποφόρ.

Την Παρασκευή ο καιρός θα βελτιωθεί.

H αναλυτική πρόγνωση της ΕΜΥ για τον καιρό των επόμενων ημερών.

Παρασκευή 9/4

Γενικά αίθριος καιρός και μόνο στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και στη βόρεια Κρήτη θα υπάρχουν πρόσκαιρες νεφώσεις και είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, 3 με 5 μποφόρ, στο Αιγαίο 6 με 7 και στα νοτιοανατολικά τοπικά 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές, όμως παγετός θα σημειωθεί στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες.

Σάββατο 10/4

Γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια μεταβλητοί 3 με 4, στα υπόλοιπα από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα νοτιοανατολικά πελάγη βόρειοι βορειοδυτικοί 7 με 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ηπειρωτικά ως προς τις μέγιστες τιμές.

Κυριακή 11/4

Γενικά αίθριος καιρός. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια μεταβλητοί 3 με 4, στα υπόλοιπα από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα νοτιοανατολικά πελάγη τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο σε όλη τη χώρα.

Δευτέρα 12/4 και Τρίτη 13/4

Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια μεταβλητοί 3 με 4, στα υπόλοιπα από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τη Δευτέρα τοπικά 6 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο και θα κυμανθεί σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01