search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 11:27
MENU CLOSE

Ξένια Πρεζεράκου: Συγκλονίζει η μαμά της μικρής Αναστασίας – «Θάνατε, θα πεθάνεις πρώτος»

19.04.2021 10:57
prezerakoy-anastasia-new

Σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή συνεχίζει να δίνει η 7χρονη ανιψιά της Έρρικας Πρεζεράκου, Αναστασία, η οποία διαγνώστηκε με μια σπάνια επιθετική μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στο Χιούστον των ΗΠΑ.

Το ταξίδι αυτό η μικρή Αναστασία κατάφερε να πραγματοποιήσει με την οικογένειά της, έπειτα από τη συμβολή του κόσμου, ο οποίος ευαισθητοποιήθηκε και βοήθησε να νοσηλευτεί σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο, με σκοπό να γίνει καλά.

Με αφορμή τα γενέθλια της μικρής μαχήτριας, η μητέρα της Αναστασίας, Ξένια, έκανε μια ανάρτηση στο Facebook. Τα λόγια της συγκλονίζουν…

«Σήμερα έχω τα γενέθλια μου γίνομαι 43 , όταν ήμουν μικρή μέχρι περίπου τα 26 μου βρισκόμουν συχνά πυκνά σε νοσοκομεία βλέπεις είχα έναν πατέρα ήρωα που πολεμούσε με την υγεία του 26 τουλάχιστον χρόνια είχα μια μητέρα που πάλεψε και νίκησε ευτυχώς τον καρκίνο, μέχρι τότε σαν παιδί έφηβη και μετά νέα κοπέλα είχα ζήσει πολυ μέσα στα νοσοκομεία, έβλεπα την οικογένεια μου συχνά στα νοσοκομεία να κλαίμε να γελάμε να τρώμε στα σκαλιά του λαϊκού νοσοκομείου, να προσπαθούμε να φέρουμε άγιο φως από το παρεκκλήσι στο δωμάτιο.

Από τότε μέχρι φέτος δεν ξαναπήγα ποτέ , ούτε απέξω δεν περνούσα από τα νοσοκομεία , ένιωθα ότι πρέπει να προσέξω να είμαι υγιής να μην το ξαναζήσω αυτό παση θυσία.

Ένιωθα ευάλωτη, φοβόμουν τα νοσοκομεία νομιζα ότι δεν θα άντεχα ούτε μια μέρα ακόμη εκεί..Δεν είμαι ευάλωτη όμως τελικά , όπως νομιζα… 7 μήνες πολεμάω με όλους, ματώνω στους διαδρόμους, αγριεύω σε όποιον τολμήσει να μου πει ότι το παιδί μου δεν έχει ευκαιρία, δείχνω τα δόντια μου, δαγκώνω…

Δεν ξέρω τι θα γίνει πώς μου τα έφερε έτσι η ζωή, πώς με προετοίμασε αλλά είμαι έτοιμη θάνατε, σε κοιτάω στα μάτια . Θα πεθάνεις πρώτος…»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 11:26