search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.12.2025 12:39
MENU CLOSE

Γιαννούλης: Καιρός να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα κύριε Μητσοτάκη

24.04.2021 13:05
giannoulis

«Επικοινωνιακή φιέστα», χαρακτηρίζει την επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, ο τοπικός βουλευτής και αναπληρωτής τομεάρχης Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρήστος Γιαννούλης και προσθέτει ότι «Για άλλη μία φορά η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιλέγει να αποδράσει από την πραγματικότητα».

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Γιαννούλης αναφέρει: «Στο επίκεντρο της επίσκεψης πρωθυπουργού βρέθηκαν οι εξαγγελίες για τους μεγάλους οδικούς άξονες και οι αναμενόμενες μεγαλοστομίες για έργα πνοής που με ευθύνη της κυβέρνησης παρέμειναν στάσιμα για σχεδόν δύο χρόνια. Χωρίς σχέδιο, διαφάνεια και λογοδοσία, η κυβέρνηση Μητσοτάκη, συνεχίζει να προχωρά ανέμελη σε εξαγγελίες, για έργα που είχαν δρομολογηθεί από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και έπρεπε να βρίσκονται στο στάδιο της υλοποίησης. Η καθημερινότητα που βιώνουν οι Θεσσαλονικείς με τις προβληματικές αστικές συγκοινωνίες έμεινε για άλλη μία φοράς εκτός ατζέντας. Εκτός ατζέντας μία απλή επίσκεψη στα αμαξοστάσια του ΟΑΣΘ. Όπως επίσης και μία επίσκεψη στα ανενεργά εργοτάξια του Μετρό, η λειτουργία του οποίου -με την αδράνεια και τις τραγικές επιλογές της κυβέρνησης – παραπέμπεται στο 2024. Για άλλη μία φορά θα είμαστε στο ίδιο έργο θεατές».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.12.2025 12:38