search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07.06.2024 03:06
MENU CLOSE

To «Καλύτερα δε γίνεται» στο «Πρωινό» (Videos)

09.05.2021 15:50
germanou

Στα backstage του «Πρωινού» βρέθηκε η κάμερα του «Καλύτερα δεν γίνεται» με αφορμή τη φιλοξενία της Ναταλία Γερμανού πριν από λίγες μέρες στην εκπομπή.

Οι συντελεστές έκαναν δηλώσει στην εκπομπή του Alpha. Όταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ρωτήθηκε «αν θα έφευγε από το πλευρό της Φαίης Σκορδά» για άλλη εκπομπή απάντησε: «Για Τσουρέζο με περνάς;».

Ενώ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, η Λίτσα Πατέρα που αποκάλυψε ότι της πέρασε στιγμιαία από το μυαλό να αποχωρήσει από την εκπομπή. «Στιγμιαία σκέφτηκα να αφήσω το “Πρωινό” αλλά σοβαρά όχι» δήλωσε.

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας μίλησαν τελευταίοι και μοιράστηκαν τις εντυπώσεις από τη συνύπαρξή τους και πάλι στο «γυαλί».

Μάλιστα η παρουσιάστρια είπε στην κάμερα πως αντέδρασαν τα παιδιά τους όταν ενημερώθηκαν πως θα ξανασυνεργαστούν.

«Ο μικρός μας γιος είπε “κάνετε μεγάλη βλακεία, γιατί θα μαλώσετε και στην εκπομπή… θα διώξουν και τη μαμά από τη δουλειά, θα διώξουν και τον μπαμπά από τη δουλειά και θα μείνουμε χωρίς λεφτά”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07.06.2024 01:05